Kuvaus

Tuotteen XPG SX8200 Pro M.2 1000 Gt PCI Express 3.0 3D TLC NVMe kuvaus


XPG SX8200 Pro M.2 1000 GB PCI Express 3.0 3D TLC NVMe

XPG SX8200 Pro M.2 -kiintolevy on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja luotettavaa tallennustilaa. Tämä 1000 GB:n kiintolevy käyttää PCI Express 3.0 -liitäntää ja hyödyntää 3D TLC NAND -tekniikkaa, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Tämä NVMe-yhteensopiva kiintolevy tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopean tiedonsiirron. Se pystyy käsittelemään suuria tiedostoja ja sovelluksia nopeasti, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin tehtäviin, kuten videoiden muokkaamiseen ja pelaamiseen.

XPG SX8200 Pro M.2 -kiintolevyn PCI Express 3.0 -liitäntä takaa huippunopean tiedonsiirron ja vähentää viiveitä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan käyttäjille, jotka arvostavat nopeaa suorituskykyä ja lyhyitä latausaikoja.

3D TLC NAND -tekniikka takaa, että tämä kiintolevy kestää pitkään ja säilyttää suorituskykynsä myös jatkuvassa käytössä. Se tarjoaa myös paremman energiatehokkuuden, mikä säästää virrankulutusta ja pidentää akun käyttöaikaa kannettavissa tietokoneissa.

XPG SX8200 Pro M.2 -kiintolevyn asentaminen on helppoa ja vaivatonta. Se tukee plug-and-play -toimintoa, joten voit liittää sen nopeasti ja käyttää sitä heti ilman monimutkaisia asennusprosesseja.

Tämä 1000 GB:n kiintolevy tarjoaa runsaasti tallennustilaa, joten voit tallentaa suuren määrän tiedostoja, pelejä, valokuvia ja videoita. Se on myös yhte

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 1 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.