Kuvaus

Tuotteen Yamaha P-143B - Kompaktowe pianino cyfrowe kuvaus


Yamaha P-143B - Kompakti digitaalinen piano

Tuo musiikin kauneus kotiisi Yamahan P-143B digitaalisen pianon avulla. Tämä kompakti piano tarjoaa upean äänenlaadun ja ammattimaiset ominaisuudet, jotka tyydyttävät sekä aloittelevat että kokeneet muusikot.

Ominaisuudet:

  • Todentuntuinen koskettimisto: Yamahan P-143B:ssä on 88 painotettua kosketinta, jotka tarjoavat luonnollisen ja todentuntuisen soittokokemuksen. Voit uppoutua musiikkiin ja ilmaista tunteesi täysin vapaasti.
  • Ammattitason ääni: Tämä digitaalinen piano tuottaa upean äänen, joka kuulostaa aivan akustiselta pianolta. Voit nauttia täyteläisestä ja dynaamisesta äänestä, joka täyttää huoneen.
  • Säädettävät ääniasetukset: Voit muokata ääntä omien mieltymystesi mukaan. Valittavissa on erilaisia ääniasetuksia, kuten konserttisali, jazz-klubi ja kirkko, joiden avulla voit luoda haluamasi tunnelman.
  • Helppo käyttöliittymä: Yamahan P-143B:n selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee soittamisesta ja säätämisestä vaivatonta. Voit keskittyä musiikkiin ja sävellykseen ilman turhia häiriöitä.
  • Kompakti koko: Tämä pianino sopii täydellisesti pienempiin tiloihin, jossa ei ole tilaa suuremmalle akustiselle pianolle. Voit sijoittaa sen helposti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai opiskeluhuoneeseen.
  • Laadukas rakennus: Yamahan P-143B on valmistettu kestävistä materiaaleista ja suunniteltu kestämään pitkään. Vo
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 18 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.