Kuvaus

Tuotteen Yato YT-38891 mechanics tool set kuvaus


Yato YT-38891 mekaanikkojen työkalusarja

Tämä Yato YT-38891 mekaanikkojen työkalusarja on täydellinen valinta ammattilaisille ja harrastajille, jotka tarvitsevat laadukkaita työkaluja. Tämä sarja sisältää monipuolisen valikoiman työkaluja, jotka auttavat sinua suorittamaan erilaisia mekaanisia töitä tehokkaasti ja tarkasti.

Ominaisuudet:

  • Korkealaatuiset materiaalit: Työkalut on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka takaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.
  • Monipuolinen valikoima: Tämä työkalusarja sisältää kaiken tarvitsemasi, kuten erilaisia avaimia, ruuvimeisseleitä, pihdit, momenttiavaimen ja paljon muuta.
  • Helppokäyttöisyys: Työkalut on suunniteltu ergonomisesti, jotta niiden käyttö olisi mukavaa ja helppoa pitkienkin työpäivien aikana.
  • Kätevä säilytys: Työkalut on pakattu kätevään ja kestävään säilytyslaukkuun, joka pitää ne järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Tämä Yato YT-38891 mekaanikkojen työkalusarja on täydellinen kumppani kaikille mekaanisille töille. Hanki omasi ja varmista, että sinulla on oikeat työkalut aina käden ulottuvilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 21 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.