Kuvaus

Zebra GK420t tulostimen suurin etu on hiilinauha, jonka ansiosta voit tulostaa mille tahansa tarralle ja jälki ei haalistu ajan mittaan. Tavallisesti tarratulostimet vaatii lämpökäsitellyt tarrat, jotka ovat kalliita ja niiden jälki haalistuu ajan mittaan. Tarrojen tekeminen on helppoa Zebra Desingner ohjelmalla. Aluksi määrität tarran koon esim. 50x25mm, määrität alueen tekstille sekä viivakoodille ja tulostat rullalle niin monta kuin haluat. Tulostin huomaa automaattisesti tarrojen tyhjät välit - ei tarvitse määrittää itse. Huomaa, että tarroja voi ajaa myös takaa jos sinulla on tarrarulla joka ei mahdu koneen sisään.

Zebra GK420t toimii Windows 7-11. Aluksi asennat ajurit ja kun pyydetään kytket usb-kaapelin kiinni. Kun tulostin on valmis asennetaan Desingner 3 etiketti-ohjelma. Toimitan tulostimen mukana USB-tikun jossa ajurit ovat valmiina. Voit myös ladata ne täältä:

https://www.zebra.com/us/en/support-downloads/printers/desktop/gk420t.html

Koneen mukana tulee Zebra virtalähde ja usb-kaapeli. Koneen voi liittää myös lähiverkkoon (LAN) Zebran asennusohjelmalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 5 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

240 € Sulkeutuu 103 vrk 5 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.