Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Zodiac laser kristalli***Lahjalaatikossa
KAURIS / CAPRICOM 22.12-19.1
Optinen lasi 3D laserkaiverrettu lohko horoskoopilla.
Mitat: 7,6 x 5 x 4,7 cm Paino: 0,45 g

KUVAUS:
Puhdas ja kirkas lasinen kristallikuutio, joka on kaiverrettu 3D-laserruusukuviolla, heijastaa ympäristöä, mikä tekee siitä kauniin sisustuksen pöydälle, työpöydälle, kodin hyllyille ja toimistolle tai keskipisteisiin party.
Teosta korkealaatuisesta, merkittävästä kristallinkirkkaasta materiaalista, jonka paino on 480 g / 16.9oz, tämä paperipainoinen sisustus on selkeä ilman epäpuhtauksia, kiiltävä, kaunis ja raskas käyttö.

Ammattimaisella ja hienostuneella käsintehdyllä viimeistelyllä tämä 3D-laserlasikuutio, joka ei vahingoita käsiäsi mukavan otteen saamiseksi joko paperipainona, mutta sitä voidaan käyttää myös mukavana sisustuksena.
br>pakkauksen mukana tulee lahjapakkaus, tee siitä hyvä lahja tai matkamuisto mihin tahansa tilanteeseen, kuten häät, juhlan keskipiste, kodin koristelu, joulukoristeet, vuosipäivä, syntymäpäivä, festivaali jne>>< <>>< <>>< <. TUKEVA MATERIAALI - Valmistettu puhtaasta ja kirkkaasta lasista, tämä heijastava lasipaperipaino on kestävä ja mukava.
br>korjaaminen Kaunis kuutio, jossa on 3D-laserkuviokuvio, sopii erinomaisesti hääjuhlien keskipisteisiin, toimisto- ja kodinkoristeisiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 14:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.