Kuvaus

Tuotteen ZOLUX Primo 120 cm - rodent cage - white and grey kuvaus


ZOLUX Primo 120 cm - jyrsijä häkki - valkoinen ja harmaa

ZOLUX Primo 120 cm on laadukas jyrsijähäkki, joka tarjoaa tilavan ja mukavan ympäristön lemmikkieläimellesi. Tämä häkki on suunniteltu erityisesti jyrsijöille, kuten hamstereille, marsuille ja rotille, ja tarjoaa heille turvallisen ja viihtyisän asuinpaikan.

Tämä jyrsijähäkki on valmistettu kestävästä materiaalista ja siinä on vankka rakenne, joka kestää lemmikkisi aktiivisen elämän. Häkin mitat ovat 120 cm x 50 cm x 60 cm, mikä tarjoaa runsaasti tilaa jyrsijöillesi liikkua ja tutkia ympäristöään.

ZOLUX Primo 120 cm -jyrsijähäkki on suunniteltu erityisesti jyrsijöiden tarpeita silmällä pitäen. Häkissä on useita tasoja ja tikkaita, jotka tarjoavat lemmikillesi mahdollisuuden kiipeillä ja tutkia ympäristöään. Häkkiin sisältyy myös juoksupyörä, joka tarjoaa lemmikillesi liikuntaa ja aktiviteettia.

Tämä jyrsijähäkki on myös helppo puhdistaa ja ylläpitää. Häkissä on irrotettava alusta, joka helpottaa siivousta, ja se voidaan pestä vedellä ja saippualla. Häkin baarirakenteen ansiosta ilma pääsee kiertämään hyvin, mikä parantaa lemmikkisi ilmanvaihtoa.

ZOLUX Primo 120 cm -jyrsijähäkki on tyylikäs valkoisen ja harmaan värityksen ansiosta. Se sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin ja antaa häkille raikkaan ja modernin ilmeen. Lisäksi häkissä on käytännöllisiä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 19 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.