Kuvaus

Tuotteen ZTE MC888 5G reititin kuvaus


ZTE MC888 5G Reititin

Tervetuloa tulevaisuuteen ZTE MC888 5G Reitittimen avulla! Tämä kompakti ja tehokas reititin tarjoaa sinulle huippuluokan langattoman verkkoyhteyden 5G-nopeudella. Ole valmiina kokemaan hämmästyttävän nopea ja vakaa verkkoyhteys kaikissa käyttöympäristöissä.

Nopea 5G-yhteys

ZTE MC888 5G Reititin vie sinut uudelle tasolle nopeudessa ja suorituskyvyssä. Voit nauttia huippunopeista latausnopeuksista ja häiriöttömästä suoratoistosta. Uniikki 5G-teknologia varmistaa, että saat kaiken irti verkkoystävällisten sovellusten, kuten virtual realityn ja videopuheluiden, käytöstä.

Kattava verkkokattavuus

Ei enää huolia huonoista signaaleista tai heikosta verkkokattavuudesta. ZTE MC888 5G Reitittimen avulla voit nauttia vahvasta ja vakavasta 5G-verkkoyhteydestä missä tahansa. Olitpa sitten kotona, toimistolla tai matkoilla, saat luotettavan ja nopean internetyhteyden juuri silloin kun sitä tarvitset.

Helppo käyttöönotto ja hallinta

ZTE MC888 5G Reititin on suunniteltu tarjoamaan sinulle vaivaton ja helppo käyttökokemus. Voit asentaa reitittimen ja ottaa sen käyttöön sekunneissa. Lisäksi voit hallita ja mukauttaa asetuksia helposti intuitiivisen käyttöliittymän avulla.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu

ZTE MC888 5G Reititin ei vain tarjoa huippuluokan suorituskykyä, vaan se näyttää myös tyylikkäältä. Sen kompakti muotoilu ja moderni ulkonäkö sopivat täydellisesti mihin tah

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 22 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.