Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tmi Antin Aarrelaari (2659017-6)

Kaikki yli 50 € tilaukset toimituskuluitta Manner-Suomessa.

1. Kaupanteko
- Tuotteen myyntihinta = Tuotteen hinta + Toimituskulut kohteeseen asetetun toimituskulun mukaisesti. Usean kohteen kauppojen lisätiedot - katso kohta 2. ("Monen kohteen kaupat")
- Toimitus oletuksena Postitse. Toimitus onnistuu myös Matkahuollolla - toimituskulut voivat silloin poiketa kohteessa olevasta summasta ja lähetyssykli on hitaampi. Yli 50 € tilaukset voidaan lähettää Matkahuollon kautta yhtä nopeasti kuin postilähetykset eli yleensä lähes päivittäin.
- Kaikki oletuksena kirjepostina lähetettävät tilaukset voidaan ostajan halutessa lähettää seurannan kera laatikkoon/luukkuun jaettavana xxs-pikkupakettina 5,00 € tai toimipisteeltä/automaatilta noudettavana Postipakettina 6,00 € kululla
- Toimitus muihin EU-maihin ja Ahvenanmaalle vain Postitse, toimituskulut Postin hinnaston mukaan
- Maksutiedot saat automaattisesti kohteen sulkeuduttua, ja lähetän ne myös itse sähköpostitse yleensä 1vrk sisään
- Maksuaika 14pv - lähetys maksun saavuttua (Posti n.3-5 krt/vko / MH n.1 krt/vko)
- Huomioithan viikonloppujen, juhlapyhien yms. voivan vaikuttaa sekä maksujen ja lähetysten kulkuun
- Paketteja varten (ml. xxs/pikkupaketti) tarvitaan vastaanottajan matkapuhelinnumero
- Myyjä varaa oikeuden valita lähetystavaksi muun kuin kohteessa mainitun tavan. Tämä lähinnä jos kohteessa on lähetystapana palveluntarjoajan valikoimasta poistunut tai ominaisuuksiltaan muuttunut lähetystapa tai jos kohde ei ennakkotiedoista poiketen esim. mahdukaan kirjeenä. Ostajalta ei näissä tapauksissa veloiteta lisäkuluja.
- Mahdolliset ostajan haluamat lisäpalvelulliset lähetykset (kirjattu kirje, paketin kotiinkuljetus yms.) veloitetaan valitun kuljetuspalvelun hinnaston mukaisesti. Ostajan velvollisuus on tutustua haluamansa kuljetuspalvelun ehtoihin etukäteen.

2. Monen kohteen kaupat
- Myyjä laskee tilaukselle toimituskulun (enintään 8,95 €) pyrkien mahdollisimman edulliseen toimitukseen ja ilmoittaa maksutiedot sähköpostitse
- Jos ilmoituksissa on mainittu tietyntyyppisiä kohteita kulkevan tietyllä toimituskululla tietty määrä, toimituskulut kyseisille kohteille sen mukaan.

3. Nouto
- Vain kohteille, joihin noutomahdollisuus on asetettu
- Tuotteet ovat varastossa muualla kuin yrittäjän kotiosoitteessa/yrityksen postiosoitteessa. Varastolle ei päästä välttämättä päivittäin eikä yleensä viikonloppuisin tai juhlapyhinä, joten noudoista tulee aina sopia erikseen
- Yrityksellä ei ole käyntiosoitetta eikä varastolle ole mahdollista päästä "tutkimaan"
- Noudoissa maksutapana käteismaksu tasarahalla, jos muuta ei ole sovittu

4. Tuotteet
- Tuotteet ovat yleensä käytettyjä, joten niissä todennäköisesti on ainakin jotain käytön jälkiä. Kuvissa ja kuntokuvauksissa pyritään kattavuuteen, mutta aivan kaikkea ei yleensä pysty tuomaan esille ja inhimilliselle virheelle on aina mahdollisuus.
- Ostaessaan asiakas hyväksyy tuotteen niiden tietojen ja kuvien perusteella mitä kohteessa on. Lisätietoja/-kuvia voi toki pyytää ennen ostoa.
- Ellei erikseen mainita, sovelletaan myynteihin AVL 79§ mukaista marginaaliverotusmenettelyä - hinnat eivät siis sisällä vähennettävää veroa (tämä huomiona lähinnä jos ostajana on toinen yritys)

5. Palautus
- Tuotteilla on Kuluttajansuojalain 6 luvun mukainen 14pv peruuttamisoikeus siitä hetkestä lukien kun olet tuotteen vastaanottanut
- Palautusmenettelystä tulee sopia myyjän kanssa
- Palautettava tuote tulee olla alkuperäisessä myyntikunnossa
- Ostaja vastaa palautuksen aiheuttamista kuluista (esim. postikulut)
- Huomoithan, että esimerkiksi saapuneen paketin noutamatta jättäminen ei ole peruutus/palautus eikä vaillinaisin kuljetusmaksuin saapuvia palautuksia myöskään lunasteta
- Lunastamattomista kohteista / peruutuksista / aiheettomista palautuksista myyjä joutuu antamaan negatiivisen palautteen saadakseen hyvityksen maksamastaan välityspalkkiosta

6. Vastuut ja reklamaatiot
- Myyjä lähettää tuotteet asiallisesti pakattuina koko- ja painorajojen puitteissa, mutta ei voi vastata kolmannen osapuolen kuten Postin tai Matkahuollon mahdollisista virheistä (virheellinen jakelu, kadonnut, särkynyt tai vaurioitunut lähetys, viivästykset jne.). Tällaisessa mahdollisessa - joskin erittäin harvinaisessa - tapauksessa myyjä toki auttaa asian selvittämisessä.
- Paketin noutamisesta aiheutuvat kulut ovat ostajan vastuulla myös tilanteissa, joissa paketti esim. ruuhkautuneen automaatin vuoksi ohjautuu muualle kuin haluttuun tai oletuksena olleeseen noutopisteeseen
- Ostaja vastaa siitä, että hänen Huuto.netiiin täyttämänsä yhteystiedot ovat ostohetkellä ajan tasalla, sillä myyjä saa kohteen sulkeutuessa tiedot automaattisesti sähköpostiinsa, josta ne siirtyvät tilausvahvistukseen jonka mukaisesti tuotteet lähetetään. Ostajan vastuulla on myös oikeellisten yhteystietojen ilmoittaminen muiden kaupankäyntitapojen yhteydessä, eikä myyjä ole vastuussa siitä, jos tietoja päätyy väärälle henkilölle ostajan ilmoittamien virheellisten yhteystietojen myötä.

7. Buyers outside Finland
- Customer service via email in Finnish, English or Swedish
- When you have ordered one or more items, you will receive the confirmation of order via email usually within about 24 hours
- Regular delivery fees (= "toimituskulut") and such apply only within continental Finland; When items are to be sent elsewhere, they are based on actual postal prices + other possible direct costs (you are subject to accept all fees when ordering, so please ask about them before ordering if necessary).
- All orders + delivery fees (+ possible handling fees) must be paid as adviced in the confirmation of order to a Finnish bank account
- Handling fees per payment for international payments: from EU/SEPA-area = 0 € / from non-SEPA-area = 7 €
- PayPal is available for buyers outside of Finland, handling fee is 2 € per payment (no handling fee if your order value is 20 € or more)
- If not mentioned otherwise, all our items are used and therefore have more or less marks of using, handling etc.
- Used items: "Margin scheme, no deductible VAT
- No sales to Russia or any country to which postal transportation is cut off at this moment, please see: https://www.posti.fi/en/customer-support/sending/country-information

8. Tietosuoja
- Tehdessämme kauppoja, välittyy myyjälle yhteystiedot, jotka asiakkaalla on Huuto.netissä yhteystietoina tai jotka hän muin tavoin myyjälle ilmoittaa. Näitä tietoja myyjä saa käyttää meneillään olevan/olevien kauppatapahtuman/kauppatapahtumien hoitamiseen mukaanlukien yhteydenpidon asiakkaaseen. Ostamalla kohteen/kohteita, ostaja siis suostuu siihen, että myyjä käyttää saamiaan yhteystietoja kommunikointiin tarpeellisessa määrin kauppatapahtuman aikana. Käytännössä myyjän tietoon tulee kauppatapahtuman myötä kuka ostaa, kuka maksaa ja kenelle postitetaan, eli kauppatapahtuman kannalta oleelliset nimi- ja yhteystiedot.
- Kauppatapahtumien yhteydessä muodostuvan tositeaineiston myyjä säilyttää kirjanpidollisista syistä, vain kirjanpitoa varten ja vain lain vaatiman ajan, sähköisessä muodossa, tarpeelliset tietoturvaseikat kohtuudella huomioituna. Fyysiset säilytystilat ovat lukitut, niissä on mm. hälytysjärjestelmä ja tallentava kameravalvonta. Asiakastietoja ei muilla tavoin kerätä, koota tai yhdistellä, hankita tai luovuteta, eikä käytetä tai luovuteta suoramarkkinointiin tms. Asiakkaan tietoja käsittelee yrityksessä yksi henkilö (Antti Lamppu).


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Tmi Antin Aarrelaari
Y-tunnus 2659017-6
Osoite Osoite, 46400 Kaipiainen
Puhelinnumero 000000000
Sähköposti aarrelaari@gmail.com