x
x
x

maki54

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Rehellistä ja nopeaa kaupankäyntiä. Myyn perheemme käytössä olleita hyväkuntoisia tai käyttämättömiksi jääneitä vaatteita ja tavaroita. Käytössä vakioviesti, jossa tilitietoni. Kurkkaa kaikki kohteeni, yhdistelen samaan pakettiin, yhdet postimaksut.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

633 pistettä
99,5 % positiivisia

:|
Kengät muutoin ihanat, mutta sisäpohjalliset puuttuivat eikä siitä ollut mainintaa. Harmi, pohjallisia ei löydy erikseen. Pitää ostaa samanlaiset kengät samaa kokoa ja vaihdella pohjallisia. Postitus nopea. Myyjän kanssa asia käyty läpi. 
28.06.2018 13:01
Kohde: 470901059
maki54: Ostajalla oli mahd. kaupan purkuun, halusi silti pitää tossut. Tossut osettu nettikaupasta, erillisiä sisäpohjalisia ei ollut, joten en edes tiennyt että niihin kuuluisi irtopohjalliset. Tossuista selkeät kuvat, myös tossujen sisäpuolelta.

:|
Kiitos kaupoista. Olisin toki toivonut, että olisit maininnut bodyn hartianeppareiden vieressä sijaitsevista kahdesta reiästä! Vaikkakin reiät on pieniä niin siltikin huomattavia ja olisin toivonut maininnan niistä. 
12.01.2016 13:45
Kohde: 390190522
maki54: En ollut huomannut myyntiin laittaessani ostajan ilmoittamia reikiä. Tarkoitukseni on myydä vain ehjiä vaatteita. Ehdotin kaupan purkua, ostaja ei kuitenkaan halunnut.