x
x
x

Ecunor

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Luotettavuuteen perustuvaa kaupankäyntiä!


Palaute

744 pistettä
98,5 % positiivisia

:(
.Huusin vanhaa apteekkarisettiä itselleni ja odotellessani yhteydenottoja selvisi parin päivän viiveellä että myytävää kohdetta ei ole olemassakaan.Luvattiin kuvia jäljillä olevista,meni pari päivää ja selvisi että juuri mitään ei ole. Keräilijänä petyin. 
24.12.2014 10:57
Kohde: 341662138
Ecunor: Valittelen, kohde jäänyt epähuomiossa automaattiuusinta- päälle, osa pikkuesineistä oli jo kaupanpäällisinä mennyt eteenpäin eikä kohde vastannut kuvausta. Lopuista jäljelläolevista pikkukipoista emme päässeet kauppaan. ymmärrän keräilijän pettymyksen.

:(
Huusin Wanhan kirnun Huuto-netissä. Menin hakemaan tuotetta Tampereelta, mutta Peku ei suostunutkaan myymään sitä minulle. Se on Huuto-netin sääntöjen vastaista. Kärsimystä aiheuttivat sen lisäksi myös tekstiviestit, joista ei saanut mitään tolkkua.  
06.06.2009 20:42
Kohde: 105462537
Ecunor: ...kylläkyllä...juu omaa mokaani, voittohuutaja sopivasti keikalla Treella ja noutoa ajateltu jota en päässyt suorittamaan juuri silloin, pyysin perumaan kaupan sillä juuri tämä kohde ei huuto-myyntin tarkoitettu eikä vastannut kuvausta valitettavasti.