x
x
x

-AMA-

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Luotettavaa kauppaa jo vuodesta 2008. HUOM! Tilinumero ja muutakin tarinaa meklarin voittoviestissä. Postitan 1-2 kertaa viikossa - ellei satu olemaan muutakin asiaa Postiin tai kuljen Postin ohi :-) En vastaa Postin kadottamista lähetyksistä.

http://HUOM! Yhdistelen postikuluja mielelläni - eli periaatteella - SAMAAN PAKETTIIN MAHDOLLISIMMAN PALJON !


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 662 pistettä
99,4 % positiivisia

:(
Harmi kyllä täytyy antaa negatiivinen palaute. Olit kyllä todella kohtelias ja ystävällinen kauppias, ainuat plussat siitä. Mutta koska kauppa ei toteutunut en voi millään kiittävääkään antaa. Älä myy sitä jota et 100% varmasti voi toimittaa! 
06.06.2008 11:43
Kohde: 77783672
-AMA-: Juuri näin. Oppima tästä sotkusta oli, että en myy enää koskaan tavaraa kahdesta eri osoitteesta... Tulipa opittua ns. "kantapään kautta"...

:(
Kiitos kivasta takista ja nopeasta toimituksesta mutta takki on useasta kohdasta rikki,ei mitään kovin näkyvää mutta kuitenkin.Olisi jäänyt huutamatta jos olisin tiennyt.Hupun reuna ilm. itse (tai joku muu)itse ommeltu,näkyvä. 
28.04.2008 13:20
Kohde: 76953751
-AMA-: Harmi,että petyit takkiin.Itse en lainkaan huomannut korjausta,vaikka sitä tutkin ja pyörittelin(?).Takki on ollut siskon perheellä 2 lapsella ja sitten meillä hyvin vähän käytössä. Jos aivan mahdottomasti harmittaa,niin voit palauttaa takin.