x
x
x

vilmanina

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Kuopiolainen kahden tytön äiti. Toimin ostajana ja myyjänä nopeasti ja rehellisesti. Myyn vain käytettyjä tuotteita, joten luethan kuvaukset huolella ennen huutoa. En vastaa postin mokista!

Huom allergiset! meillä on koira


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 050 pistettä
99,9 % positiivisia

:(
Nyt tuli kyllä petyttyä aika tavalla! Kirjoitit: pesunukkaa pinnassa merkille tyypilliseen tapaansa.Siistikuntoinen ja kunto Hyvä. Tämä oli kyllä kaukana siistikuntoisesta ja hyvästä! Pesunukkaa oli niin paljon ettei paitaa edes kirppikselle kehtaa viedä 
Ostaja: -
10.06.2013 13:02
Kohde: 268236341
vilmanina: Minusta tuote oli hyväkuntoinen, joten tässä näkemyksemme eroaa. Itse kyllä kehtaisin viedä kirppikselle ja sen takia täällä sen myinkin. Käytetty vaate on aina käytetty vaate;) en myy kuin sellaista, mitä itsekin ostaisin! Minusta oli ihana paita;) harmi

:(
Kiitokset nopeasta yhteydenotosta ja ystävällisestä viestistä, mutta paita ei mielestäni vastannut kuvattua kuntoa: \"uudenveroinen ja loistavat värit\" ei vastaa tänään postissa tullutta paitaa :( Harmittaa! Valokuvassa värit näytti paremmille. 
Ostaja: poistettu-1323154
30.08.2012 21:22
Kohde: 232986781
vilmanina: Minusta paita oli kuvauksen mukainen eli hyvä. Kaikki ei näe asioita samalla tavalla. Olisi kiva, että ennen negatiivisen antamista neuvoteltaisi asioista, jos tuote ei ole mieleinen. Nyt minulle ei annettu mahdollisuutta hyvittää asiaa!?