x
x
x

satunalle

Tehomyyjä Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Kaikkiin tuotteisiin lisätään toimituskulut, jotka ilmoitetaan kohteessa taikka sähköpostilla. Kotonamme kissa, joten kissankarvoja voi olla tuotteissa. Maksua odotamme 7 vrk, jonka jälkeen tuote uudelleen myyntiin - negatiivinen palaute.


Palaute

2 351 pistettä
99,8 % positiivisia

:(
Paita ei ollut enää valkoinen, lähinnä vaaleanharmaa. Kunto oli tyydyttävä, ei hyvä. Tuote ei vastannut minun odotuksia. Muuten kaupat sujuivat hyvin. 
20.01.2016 19:56
Kohde: 390571137
satunalle: Jokainen määrittelee eri tavalla tuotteen kunnon. Olisit ottanut yhteyttä, niin olisimme voineet purkaa kaupan, mikäli et ollut tyytyväinen. Paidassahan toki luki käytetty ja kohde oli kuvalla varustettu, joten "sikaa säkissä" ei tarvinnut silti ostaa ;).

:(
Ikävä kyllä housuissa oli reikä josta ei mainittu kuvauksessa mitään. Myös korjausompeleet oli tehty erivärisellä langalla ja olivat täten aika silmiinpistävät :( 
27.03.2013 12:51
Kohde: 250705091
satunalle: Valitettavasti nuo seikat ovat jääneet huomioimatta =(. Sellaista valitettavasti sattuu, kun laittaa paljon tuotteita myyntiin. Kuten sinulle jo viestin laitoin, kaupan purku on mahdollinen ja saat pitää housut kaikesta huolimatta, jottei kenellekään jää