x
x
x

hytonki1

Tämä käyttäjä ei ole tunnistautunut. Lue lisää

Ostan ja myyn kaikenlaista tavaraa. Maksamatta jättämisestä tai kauppojen perumisesta ilman hyvää syytä tulee automaattisesti negatiivinen palaute. En vastaa postin vaurioittamista tai hävittämistä tuotteista.
Muistathan antaa palautetta kaupoista.


Palaute

330 pistettä
99,5 % positiivisia

:|
Hakemiselle ei sopivaa aikaa tullut, kun sovittu aika peruuntui myyjän puolelta.Matka liian pitkä moneen kertaan ajettuna ( 80 km) , postimaksujen kanssa muki liian arvokas. Pahoittelen kauppojen peruuntumista. 
06.12.2020 09:38
Kohde: 530882573
hytonki1: Lunastamaton osto!! Sovittu aika oli alkuperäisen aikahaarukan sisällä. Muita aikaehdotuksia ostaja ei halunnut esittää. Postikulun hinnoille myyjä ei voi vaikuttaa.

:|
Hei,me sovittiin, ettei negatiivista palautetta jos kaupat perutaan! Olen ollut kipeä ja lisäksi akuutteja asioita silti pystyttävä hoitamaan. Niin jos en ole muistanut enää vastata sinulle niin olen pahoillani, mutta ei se oikeuta antamaasi palautteeseen 
06.09.2018 10:28
Kohde: 478704304
hytonki1: Hän ei saanut negatiivista palautetta, vaan neutraalin jossa totesin, että oli lunastamaton osto, vaikka tulin postimaksuissa vastaan, sekä hyväksyin alemman ostotarjouksen. Ei ollut sitoutunut ostamaan tuotetta. Viikon ajan veivattiin, ilman tulosta.