x
x
x

murumaikki

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Postitan maksun tultua tililleni, jos raha ei näy 5:ssä päivässä tilillä(jos ei toisin sovittu)oletan kaupan peruuntuneen ja annan negatiivisen palautteen.Yhdistelen postikuluja. En vastaa postissa kadonneista, rikkoontuneista tuotteista.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

932 pistettä
98,9 % positiivisia

:(
Tiedän myöhäinen palaute, mutta on sen verran kismittänyt tämä myyjä :( Lautaset,jotka huusin olivat huonosti pakattu, se todettiin myös täällä postissa. Puolet lautasista rikki. Myyjä on yrittänyt selitellä...., ei vika hänessä, ei suostunut hyvitykseen. 
Ostaja: poistettu-645795
27.08.2012 20:17
Kohde: 226303476
murumaikki: ilmoituksessani, olen ilmoittanut että en vastaa postissa rikkoontuneiswta tuotteista, lautaset olin pakannut hyvin ja olen lähettänyt paljon muitakin lasitavaroita ja ovat aina menneet ehjinä perille. Olisit halutessasi voinut maksaa särkyvälisän.

:(
sovittamalla kaupat syntyy ellet tiedä.älä kauppaa mitään kun olet sellainen koka ei tee sovinnon kauppaa.olen entinen kauppias ja tiedän vähän enempi kaupankäynnistä varmaan kun sinä.en suosittele tätä kauppa kumppaniksi.  
19.02.2011 18:52
Kohde: 165705408
murumaikki: Jos laitat minulle viestin, että maksat 14.2 ja että voin lähettää tavaran sinulle. Maksua ei näkynyt tähän päivään mennessä ja kun kyselin asiasta sinulta, ilmoitit että maksatkin vasta 1.3, tämä on minusta erittäin huonoa kaupankäyntiä.Peruin kaupan.