x
x
x

sannasol

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Olen kahden lapsen äiti Helsingistä. Ostan ja myyn pääosin lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Arvostan rehellistä kaupankäyntiä ja pyrin maksamaan ja postittamaan huutamani/myymäni kohteet mahdollisimman pian. Allergisille tiedoksi: meillä on kissa!


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

311 pistettä
99,5 % positiivisia

:(
Halusi purkaa kaupan vedoten kohteessa mainittuun "vikaan" (haalistumiseen, alle 10 kertaa pesty). Välityspalkkion takaisinsaamiseksi joudun muuttamaan palautteen. Kaupan purku sujui asiallisesti. Negatiivinen, koska antoi neutraalista kostona negan. 
21.06.2014 08:04
Kohde: 307463478
sannasol: Täpäkkä myyjä.Puolustuksekseni sanon, että minulle tärkeintä näissä kaupoissa on hyvä mieli, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun palautin tuotteen myyjälle. Itse en anna edes lunastamattomasta huudosta neutraalia, jos perusteltu, ymmärrettävä syy.

:(
Halusi purkaa kaupan vedoten kohteessa mainittuun "vikaan" (haalistumiseen, alle 10 kertaa pesty). Välityspalkkion takaisinsaamiseksi joudun muuttamaan palautteen. Kaupan purku tapahtui asiallisesti. Muutan, koska antoi neutraalista negatiivisen kostona. 
20.06.2014 09:06
Kohde: 307463056
sannasol: Olisin ansainnut positiivisen näistä kaupoista: Maksoin paidat heti, palautin ne perustellusti ja ystävällisesti heti (syykään ei minun vaan tuotteen kunnon/ilmoituksen ristiriidan), maksoin koko postimaksut. Priorisoin yst. joustavaa kaupankäyntiä!