x
x
x

SuKaPe

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Reilua kaupantekoa & hyvää kommunikaatiota. Maksut hoidan heti. Annan kaupan päätteeksi aina kaupankulkuun liittyvää asiallista palautetta - näin oletan myös vastapuolen tekevän.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

80 pistettä
97,2 % positiivisia

:(
ostaja halua ensin raha takaisin ennen kuin palauttaa "välinen" tavara - "jos palauttaa" ! Onko suomessa nettikauppat palautta raha ilman tavara???? 
27.07.2007 21:38
Kohde: 56603816
Sukape: Kaveri pyysi ensin tavaran takaisin ennen kuin palauttaa raha "jos palauttaa" sai sen käsityksen että ei palautaisi rahoja niin en tietenkään suostunut siloin ensin palautaan. Kaveri ei varmaan osaa Suomea hyvin tai ei ymmärrä sitä. Minä suostuin kyllä

:(
Kohteessa varsin selvästi lukee, että kovalevy on kuminauhojen varassa resonoinnin vähentämiseksi. Silti löytyy purnattavaa asiasta negatiivisen arvoisesti? Ei oikein käsitä? :D 
29.11.2005 11:20
Kohde: 23710193
SuKaPe: Kaveri ei kestä negatiivista palautusta !!!!!!!!!!!!! ja sen takian arvostelee kun kauppa minun puolelta hoitu niin nopeaa kuin voi, minä olin lähinnä vain maksajana hoidin oman homman niinkuin voi elikkä huudetavana iltana maksoin pois koko summman.