x
x
x

old-rarities

Tehomyyjä Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Jos sinulle ei sovi toimitusehtoni älä huuda tuotteitani. Pakkaan hyvin, mutta en ota vastuuta postin aiheuttamista vahingoista tai hävittämistä paketeista. Jos haluat paketin vastaanottaa automaattiin tai toiseen osoitteeseen päivitä se omilla sivuillasi


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

724 pistettä
99,7 % positiivisia

:|
Liina on koneella kirjottu. Ilmoituksessa oli että on käsin kirjottu. Muutoin toimitus ok ja liina kyllä siisti. 
08.06.2019 15:04
Kohde: 494569829
old-rarities: Valitettavasti luulin että on käsin kirjailtu, kun taiteilija äidilläni oli tapana ostaa vain käsitöitä. Mutta jos on pakko antaa neutraali siitä että "erehdyin" kun 10e upean yli 3m pitkän uuden liinan sait. Kaupassa olisi 150e suomessa maksanut.

:|
Ok tuote. Vaikeuksien kautta postitti ok. Neutra koska en koe spammin jossa syytellään, toitotetaan ja valitetaan omista asioista olevan osa kaupankäyntiä, postituksissa ei ollut kiire joten se ei ole mikään selitys käytökselle. En ole avoin psykaosasto. 
17.05.2019 02:17
Kohde: 494693696
old-rarities: Oli itse ulkomailla ja postitin normaalisti saman viikon aikana perillä 4 päivässä. Vastaaottaja oli eri joten jouduin antamaan ohjeita jotka nekin normaaleja. Koen tämän syyttelynä ja jokapäivä vaihtaa palautteen, että vastaukseni häviää.