x
x
x

klki

Tehomyyjä Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Posti, Matkahuolto, R-kioski. Nouto / tuonti pääkaupunkiseutu AB vyöhyk. useimmiten OK. Mahd. viralliset toimitustaksojen korotukset huomioidaan läh. kuluissa. Isot tavarat esim. taulut, työtasot, tavaraerät yms. nouto Oulunkylä (H:ki) varastolta


Palaute

596 pistettä
99,8 % positiivisia

:|
Kaupanteko oli sujuvaa eikä paljoa maksanut, mutta ymmärsin vesitiiviillä sellaista, johon ei suljettuna pääse vettä sisään, vaikka sen upottaisi matalaan veteen. Roiskevettä pitänee kyllä. 
30.06.2023 13:05
Kohde: 582189256
klki: Uusi suojakotelo passille yms. 1,50€. Ilm. lukee mm. "sateisena lomapäivänä viidakossa"... Siis sateen ja roiskeveden pitäviä nämä on, ei sukeltamiseen tarkoitettuja. Ostaja myös tarkisti tuotteen toimituksen yhteydessä.

:|
Annatko tilinumeron ja summan mihin voi maksaa. Olen aina maksanut ostokseni noin vuorokauden sisällä myyjän yhteydenotosta. Useimmiten maksan alle kahdessa tunnissa. 
28.10.2008 15:01
Kohde: 87099326
klki: On lähetetty tilinumero heti kun kohde sulkeutui ja neljä kertaa sen jälkeenkin kuukauden aikana !!! Maksukin tuli kuukauden jälkeen ja postia lähti heti kun raha näkyi tilillä. On se vaan vaikeaa joillakin kaupan tekeminen ja maksaminen.