x
x
x

Toggen

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Ostan ja välillä myyn jotain vähemmän itselle tarpeetonta tavaraa..Mielenkiinto painottuu atk puolelle enimmäkseen sekä puhelimet myös kiinnostaa..


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

45 pistettä
94,2 % positiivisia

:(
Luvattu maksaa joulun jälkeen. Meni jo uusivuosikin ja ei maksua. Kannatta jättää huutamatta jos ei vara maksaa euron huutoa!! Katson kaupat perutuiksi ja puhelin lähtee nyt uudestaan myyntiin. Pelle harrastaa vielä kostopalautteita!! 
07.01.2024 14:25
Kohde: 591621791
Toggen: Näinpä näin se liidulla piirtää kellä sitä on..Tässä ihan lähi aikana yli 200e edestä tehnyt täällä ostoksia niin euron paska kikkareen voit vetää perse silmääsi niin sanotusti =D

:(
Perui voittohuutonsa: ”Sorri oli väärä malli näköjään niin ei ole tuolle tarvista..” Malli OLI kuvauksessa. Hänen profiilissa teksti: ”[...]teen myös välillä aikani kuluksi korottelu huutojakin..[...]”Nämä kaikki aiheuttaa muille vaivaa! Voisi miettiä 
11.12.2021 13:58
Kohde: 553871174
Toggen: Jahas kaveri vaan vaihtelee palautteita..! Kyse oli vanhemmasta laitteesta kyse mitä en ajatellut niin ei nyt 17€ takia tartteisi niinkuin maailmaansa myydä..! No nää on näitä valittajoita taas vaihteeksi.