x
x
x

ltv2

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Autohullun, urheiluhullun, heppahullun tai muuten vaan hullun parin talous, jossa kolme lasta. Huudamme kaikenlaista sekä myymme itselle tarpeetonta. Pyrimme nopeaan ja sujuvaan kaupankäyntiin. Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä ennen negan jättämistä!


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

283 pistettä
99,4 % positiivisia

:|
Kaupat sujui hyvin ja nopeasti - ihmeissäni vain saamastani palautteesta. Uudet myyn uutena ja muut käytettyinä, mutta yhtään kelpaamatonta myyntiin en laita. Mutta jokaisella on siis omat kriteerit ostoksilleen.  
20.08.2011 23:01
Kohde: 185969666
ltv2: Kuten palautteeseenkin laitoin, uutta en kuvitellutkaan saavani. En vain ilmoituksestasi löydä mainintaa siitä, että vaatteessa on reikiä. Miksihän annoit minulle neutraalin, maksoin huutoni alle kymmenessä minuutissa saatuani tilitietosi? Kosto?

:|
Annoit väärinperustein palautetta, et missään vaiheessa tarjonnut hintavarauksena ollutta summaa vaan kysyit millä myyn... onneksi, koska takki olisi mennyt pilkkahintaan! 
Ostaja: -
10.12.2007 21:49
Kohde: 67299519
ltv2: Tarjosin sinulle tuota hintavarauksen summaa kun huomasin huudon päättyneen, mutta hinta olikin jo "pompsahtanut". Sikäli naurettavaa, että kauppa jäi kiinni seitsemästä eurosta... Asialliselle myyjälle olisin sen maksanut. Harmi ettei päästy kauppoihin.