x
x
x

psristo

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Myymme poikamme (5/2005) vaatteita ja leluja/tarvikkeita ja äidin ylimääräisiä vaatteita. Tällä hetkellä äiti tuulettaa kaappejaan ja hankkiutuu eroon vaatteista joihin ei odotus/imetysaikana sovinnolla mahdu. Kaikki takuuaitoja ja hyväkuntoisia.

http://www2.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=psristo&status=N&order=C&start=0&num=50&cat=%&lcat=X


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

411 pistettä
98,8 % positiivisia

:(
Nanson paidassa hyvin selviä likatahroja rintamuksessa. Palaute vaihtuu kun otat yhteyttä, maksat sovitun summan postikuluista takaisin ja selvität asian. Nämä ovat ensimmäiset negatiiviset huutonet-palautteet jotka valitettavasti joudun antamaan.  
Ostaja: -
05.05.2009 21:11
Kohde: 102669405
psristo: Likatahra käyttämättömässä paidassa kuulostaa aika mielikuvitukselliselta ja jos sellainen löytyisikin, tuntuu silti, että 10 euroa arvoltaan 120 euron paketista olisi kohtuullista. Vaikka sitten vaatteen joutuisi pesemään.

:(
myös nämä vaatteet menivät väärään osoitteeseen. palaute vaihtuu kun otat yhteyttä ja vihdoin maksat omasta mokastasi johtuvat postikulut minulle, kuten sovittiin. Lähetin sinulle viikko sitten postia, että haluan purkaa kaupat, etkä ole vastannut mitään  
Ostaja: -
05.05.2009 21:07
Kohde: 102669879
psristo: Lähetän postia huutopakettina meklarin ilmoittamaan osoitteeseen. Huutonet edellyttää säännöissään paikkansapitäviä yhteystietoja. Kaupan purkuun ei ole perusteita -- kohde oli kuvausten mukainen lukuun ottamatta kaupanpäällisiä.

:(
Myyjä lähetti paketin väärään osoitteeseen, eikä ole edelleenkään ( melkein kaksi viikkoa kulunut kun asiasta ilmoitin ) maksanut lupaamiaan postikuluja. Tämän lisäksi erittäin hyväkuntoisiksi kuvatut vaatteet olivat LIKAISIA, tästäkin myyjälle ilmoitettu 
Ostaja: -
05.05.2009 21:03
Kohde: 102671062
psristo: Lähetän postia huutopakettina meklarin ilmoittamaan osoitteeseen. Huutonet edellyttää säännöissään paikkansapitäviä yhteystietoja. Likaisuuskin epäilyttää, vaatteet tulivat pesukoneesta ja olivat kuvausten mukaisia lukuun ottamatta useita kaupanpäällisiä.