x
x
x

Sagapo

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää
Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

710 pistettä
99,2 % positiivisia

:(
Huonosti pakattu tuote särkynyt matkalla. Ehdotuksestani huolimatta ei mitään halua ja kykyä neuvotella, vaan tyly vetoaminen toimitusehtoihin? Ei tarjonnut lähetystä särkyvänä, joka tuolla pakkaamisessa säästelyllä on tarpeellinen. En vaatinut purkua! 
27.01.2018 22:20
Kohde: 461683929
Sagapo: Ei perehdy kaupan ehtoihin. Tylysti olettaen vaatii kaupan purkua, vaikka ei itse huolehtinut särkyvälisästä. Kokeneena hyvin pakattu tuote, särkymisriski silti olemassa. Sysää vastuun ja syyn täysin myyjän niskaan selkeistä kauppaehdoista huolimatta :(

:(
Kaupat sujuivat hyvin, mutta tuotteiden kunto ei vastannut odotuksiani. En luokittelisi hyväkuntoiseksi vaatteita joissa saumat purkaantuvat, on paljon pesunukkaa sekä tahroja jotka eivät lähde pesussa. Mökkikäyttöön nuo onneksi tulivat. 
05.08.2015 19:59
Kohde: 370551406
Sagapo: Mainitsemiesi vikojen perusteella kauppa olisi voitu purkaa. Pyysin ottamaan yhteyttä jos vikoja ilmenee, sen sijaan antoikin suoraan neg.palautteen.:( Huomioithan myös että kyseessä kuitenkin käytetyt vaatteet ja joskus jotain voi jäädä huomaamatta.

:(
Soitin heti vian huomattuani ja ehdotin tvn palautusta vaikka matkaa oli 300km. Aikaa annettiin tasan 1 vrk enkä päässyt työn takia. Minulle jäi tv ilman kuvaa ja paha mieli aggressiivisesta asenteesta. Tarkistakaa tuote ennen maksua jos ostatte heiltä. 
29.07.2013 14:12
Kohde: 273813646
Sagapo: Tv toimi meillä moitteitta vielä 2pv ennen kauppaa. Ehdotimme välitöntä kaupan purkua ennen reissuun lähtöämme, mutta ostaja ei voinut sopia tv:n palautuksesta. Näin ollen rahojenkin palautus melko kyseenalaista. Vahingoittuiko tv kuljetuksessanne...?