x
x
x

josejn

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Arvostan sujuvaa kaupankäyntiä. Maksuohjeet saat automaattisesti meklariviestissä kohteen sulkeuduttua. Maksua odotan kohteen sulkeutumisesta siten, että maksu näkyy tililläni 5 päivän sisällä.En vastaa postin hävittämistä/rikkomista tuotteista.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

275 pistettä
99,1 % positiivisia

:(
Myyjä ei suostu palautukseen,vaikka maksan postin.Merkki kiinamerkki,vaikka väitti ettei tiedä merkistä.kts. kysymykset.Pituus ei täsmää.Näkyy läpi.Ylläpidolle ilmoitus ja poliisille!  
23.01.2013 16:17
Kohde: 251816017
josejn: Ostaja suuttui, kun ei saanut palautusoikeutta.Ostajalle vastattu kysymyksiin kohteen kysymyskentässä. Ilmoituksessa pituus ilmoitettu noin 90cm, tarkistettu eli aika tarkasti 90cm.Merkki unbranded,ei merkkiä.Iho ei läpi näy,testattu.VaiPoliisille..hah

:(
Myyjä myy Huuto.netin sääntöjen vastaisesti \"Thomas Sabo tyylinen\" piraatti-tuotetta aidon tuotteen kuvilla, luulin huutavani aidon merkkituotteen.Viestittelee epäilyttävästi toisen henkilön sähköpostiosoitteesta. En suosittele kauppakumppaniksi. 
Ostaja: poistettu-1976703
02.06.2012 16:10
Kohde: 222336795
josejn: Huutamasi Thomas Sabo koru oli aivan kuvan mukainen ja siis aito Thomas Sabo,ei vain tyylinen.Mistä moinen tieto, ettei se olisi aito, ethän edes vastannut yhteydenottoihin mitään, etkä lunastanut tuotetta nähtäväksesi??Nyt koru jo myyty ostokuitin kera!