x
x
x

naukhei

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Rehellistä kauppaa, ostan ja myyn. Ei tupakointia/lemmikkejä. Käytössä tilinumeroni sisältävä vakioviesti. Käytän pakkaamiseen mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaaleja. En vastaa postin virheistä.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

268 pistettä
99,1 % positiivisia

:|
:) kiitos Kysyin kyllä jo sinulta sähköpostin välityksellä, paljonko maksan lisää. Ja olen laittanut sen 40sentin erotuksen korvaukseksi 2 euroa tilillesi... mutta kiitos joka tapauksessa. Hyvä kauppa ja mielenkiintoinen kirja. Aurinkoisia päiviä sinulle 
27.04.2011 17:41
Kohde: 172294339
naukhei: Emailia en saanut.Ihmettelin asiallisesti \\\\\\\"liian\\\\\\\" nopeaa maksua, sillä ostajan kontolla oli pk:t, joita ei kuitenkaan ehditty sopia ennen kuin ostaja jo maksoi samana päivänä. Onneksi löysin kierrätyspakkauksen,muuten kustannukset olisivat s

:|
Myi kellon kuntoluokituksella uusi mutta ei pitänyt tärkeänä kertoa,että kello ei käy! Tästä aiheutui harmia ja lisäkustannuksia pariston vaihdon merkeissä mutta kello tuli kuntoon. Asiallinen yhteydenpito mutta tästä kaupasta neutraali lienee paikallaan. 
15.04.2011 22:04
Kohde: 170838332
naukhei: Kello oli täysin kohteen kuvauksen mukainen, uusi ja käyttämätön. Ostaja OLETTI saavansa kaupassa myös paristot, joita ei kuvauksessa/kaupassa kuitenkaan luvattu. Kannattaa lukea huolella ja kysyä etukäteen jos on epäselvää tai muuten joku askarruttaa.