x
x
x

nkpjmp

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Ostelen ja myyn kaikenlaista. ARVOSTAN NOPEAA YHTEYDENPITOA PUOLIN JA TOISIN! Ota yhteyttä HETI huudon sulkeuduttua! Tilinumero tulee voittoviestissä! Koira talossa. Osa postikuluista on arvioita. En peri/ palauta ylimääräisiä kuluja.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

539 pistettä
98,8 % positiivisia

:|
Lähetin rahat postissa yli viikko sitten ja mangaa ei vain näy.. Muuttuu kiitettäväksi, jos ensi viikolla manga tulee, jos ei tule, niin negatiivinen palaute. 
Ostaja: -
10.10.2008 15:31
Kohde: 86271864
nkpjmp: ???? Postissa? Eipä ole näkynyt rahoja, enkä saa vastausta sähköpostiin kun kyselen maksua! Mihinköhän osotteeseen olet rahat lähettänyt? Yleensä erikseen mainitaan jos kirjeellä rahaa ruvetaan lähettämään. KÄYTTÖOIKEUSKIN POISTETTU TÄLTÄ HUUTAJALTA!!!!!

:|
Kiitokset kaupoista. Olen tarran poistanut, koska en tiennyt että se nostaisi tuikun arvoa. Tuikkuhan on täysin ehjä ja uusi, en ymmärtänyt että se tarra on jollekkin noin tärkeä? 
17.04.2008 12:02
Kohde: 74557281
nkpjmp: Miksi neutraali palaute jos kaupat sujui sinun osalta hyvin? Yleensä kun iittalaa myydään, niin on merkitystä i-tarralla. Yleensä mainitaan erikseen jos sitä ei ole, varsinkin jos myyntikuvassa se vielä on paikoillaan. mutta ei tämä maailmaa kaada. :)

:|
Pikkasen jäi tästä kaupasta paha maku suuhun,maksoin vahingossa muitakin mangoja ja varmistin sen tiliotteestani.Ei itse huomannut ko. maksuja tilillään... 
30.10.2007 20:49
Kohde: 63233634
nkpjmp: Tililleni ei ole tullut muita maksuja, voisitko tarkastaa asian pankistasi!! täsmääkö tilinumero ja saajan nimi?????? Toki maksan takaisin jos ylimärästä tililleni ilmestyy!!!!!