x
x
x

Mangouste

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Maailmanmatkaaja siivoilee kaappejaan. Savuton ja lemmikitön koti. Yritän kuvailla tarkkaan, kysy tarvittaessa lisätietoja.

Ostan vain tunnistautuneilta myyjiltä.


Palaute

373 pistettä
99,3 % positiivisia

:|
Voi harmi, ettemme saaneet tilannetta selvitettyä hyvin mielin. Annoin mekonkin kuitenkin lopulta puoli-ilmaiseksi hyvityksen jälkeen. Toivoisin, ettet huutaisi jatkossa kohteitamme,kun jää itsellekin huono maku kaupasta tällaisen palautteen jälkeen. =''( 
04.08.2018 16:34
Kohde: 474404562
Mangouste: Kostoneutraali. Monet jättävät varmaan aiheellisen negatiivisen antamatta näiden pelossa. "Loistokuntoinen" mekko oli täynnä koirankarvoja ja reikäinen. Hyvitti kolmanneksen kauppahinnasta. Minusta muiden ostajien pitää tietää tällaisista.

:|
Valitettavasti kaupoista jäi niin paha mieli, ettei huutajalle noi antaa postitiivista palautetta. Tuotetta ei voi pitää monta viikkoa ja sitten vasta ottaa yhteyttä ja vaatia rahaa, se on tehtävä heti. Toivottavasti ei ole yhtä epäreilu muita kohtaan. 
10.01.2014 13:40
Kohde: 289410836
Mangouste: Harmittaa minuakin. Otin yhteyttä heti kengät saatuani! Lähetys Lontoosta kesti viikkoja. Tuote ei vastannut kuvausta, joten pyysin kaupan purkua. Olisi onnistunut vain jos maksan postikulut Englantiin. Annettuani neutraalin vaihtoi palautteensa minulle.