x
x
x

Simaso

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Hei! Yritämme kuvata tuotteen niin hyvin kun mahdollista.Emme ole ajatusten lukijoita ja välillä unohtuu jotakin tärkeää kertoa, mutta KYSYKÄÄ...onhan kieli sama.Meitä on monenlaisia..keräilijöitä,retroja,vaatimattomia,nipottajia.Palaute asiallinen,KIITOS


Palaute

688 pistettä
99,8 % positiivisia

:(
Harhaanjohtavaa myyntiä. Ei todellakaan asiallista toimintaa. Myy lastulevyä tiikkinä. Kun asiasta huomauttaa, niin saa tämmöisen vastauksen:Hei!Laitoin sulkuihin, että tiikkiä,koska pinnoite on tiikin näköinen.Jotta semmoinen tapaus 
20.05.2014 12:16
Kohde: 311850668
Simaso: Olisimme ostaneet hyllykön takaisin, mutta tämä ostaja EI edes VIITSINYT vastata sähköp./tekst.Tälle tiikki-pinnoitetulle hyllykölle olisi ollut todellinenkin haluaja.Laitoin sulkuihin,ettei kukaan luule, että on aitoa tiikkiä.....vaan pinnoite kyseessä.

:(
Ostin pyörän. Unohtivat mainita ilmoituksessa, että lukkoon ei ole avainta. Myyjä syytti asiasta minua. Minun olisi kuulemma täytynyt tiedustella, kuuluuko kauppaan myös avain. Eivät pahoitelleet tai yrittäneet hyvittää unohdusta. 
20.04.2014 21:36
Kohde: 307529983
Simaso: Emme ole syyttäneet sinua, että et kysynyt...sanoin,että itse emme aina muista sanoa kaikkea,että meiltä voi myös kysyä.Hyvitystä tarjottu viimeksi 22.5-14, mutta tämä emäntä on sellanen,että ennemmin Venäjä valtaa suomen,kun tämän kanssa pääsee sopuun!