x
x
x

Zilv3rfang

Tehomyyjä Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Kiinnostuksen kohteita retropelit ja muu aiheeseen liittyvä. Pyrin aina mahdollisimman sujuviin kauppoihin, niin myyjänä kuin ostajanakin. Toivon samaa myös kauppakumppaneiltani.

Lisää keskustelua pelikeräilystä:
www.nesretro.com

https://nesretro.com/x


Palaute

1 198 pistettä
99,9 % positiivisia

:|
Vetohihnat poikki, nopeusvalitsimen nokkakytkin poikk joka muuttaa etusen ohjauksen, paininrulla pilalla kun ollut play asennossa, ja akseli painunut syvälle rullaan ja päätteen ohjain- ja päätetransistorit rikki.Jussi 
26.07.2014 08:17
Kohde: 321105559
Zilv3rfang: Kyseessä vanha kelanauhuri, jota myin varaosiksi. Ilmoitin kohteen kuvauksessa: "Laitteeseen tulee virta, mutta nauha ei lähde pyörimään. Tämän tarkemmin en osaa kertoa laitteen toimivuudesta." Mielestäni asiatonta antaa palaute vikalistan muodossa.

:|
Neutraali koska kohteessa sanotaan että lähtee ensi yrittämällä käyntiin, joka ei pidä paikkaansa. Peliä sai hieman venkslata rakastavin ottein että grafiikka pääsi kohdalleen myydyssä pelissä sekä omissani. Muuten kaikki ok.  
29.07.2009 21:39
Kohde: 109290716
Zilv3rfang: Konsolin kasettiliittimen ja pelien kontaktipinnat hapettuvat ajan saatossa hapen vaikutuksesta. Puhdista siis omienkin peliesi kontaktipinnat, etteivät ne likaa kasettiliitintä. Konsoli latasi pelin ensi yrittämällä testatessani sitä ennen lähettämistä.