Kuvaus

 

 

--- BERLIN ALEXANDERPLATZ ---         

- Draama, TV-sarja
- Kesto: 15t 2min
- Valm.vuosi: 1980
- Kuva: 4:3 Full Frame
- Aluekoodi: 2
- Suomenkielinen tekstitys, myös ruotsi

Ohjaus: Rainer Werner Fassbinder
N: Barbara Sukowa, Brigitte Mira, Claus Holm, Elisabeth Trissenaar, Franz Buchrieser, Gottfried John, Günter Lamprecht, Günther Kaufmann, Hanna Schygulla, Hark Bohm, Helmut Griem, Ivan Desny, Karin Baal, Mechthild Gro, Peter Kollek, Udo Kier, Volker Spengler

Berlin Alexanderplatz on vuonna 1980 valmistunut 14-osainen länsisaksalainen televisiosarja, jonka Rainer Werner Fassbinder ohjasi Alfred Döblinin samannimisen romaanin pohjalta. Sarja kertoo Franz Biberkopfista, sementtityöläisestä ja muuttomiehestä, joka on juuri vapautunut vankilasta. 

Valmistumistuessaan Berlin Alexanderplatz teki television historiaa. Jättiteos Berliinin alamaailmasta oli Saksan liittotasavallan kallein produktio aikana, jolloin maan draamatuotannossa panostettiin laatuun.

Rainer Werner Fassbinder oli aikansa tuotteliaimpia elokuvantekijöitä. Hän teki yli 40 elokuvaa 13-vuotisen uransa aikana – saavutus, johon harva yltää. Fassbinder aloitti uransa teatterin parissa, mikä näkyy selvästi muun muassa hänen elokuviensa kuvakulmissa ja leikkauksessa. Tyyli on kuin osa hänen elokuvilleen tyypillistä teemaa ihmisen halusta muuttaa yhteiskuntaa ja sen konventioita, joita on itse ollut luomassa.

6  DVD:n BOKSI, REMASTEROITUI!  LEVYJEN TAKAKANSITEKSTIT MYÖS SUOMEKSI!!

..................................................................................................................................................................................................................................................

TUTUSTU SAMALLA MUIHINKIN KOHTEISIINI. TEET MIELENKIINTOISIA LÖYTÖJÄ!!

Yst.terv. Merkxi52

 

Hylly:  C 1

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
79 €
Sulkeutuu 6 vrk 10 h 51 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 79 € Sulkeutuu 6 vrk 10 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.