Kuvaus

 

 

--- BILLY MADISON ---      

- Komedia
- Kesto: 86 min
- Valm.vuosi: 2002
- Kuva: 16:9
- Aluekoodi: 2
- Suomenkielinen tekstitys

Ohjaus: Tamra Davis
N: Adam Sandler, Bradley Whitford, Josh Mostel, Bridgette Wilson, Darren McGavin

Madison Hotellin miljoonien perijä Billy (Adam Sandler) on viime aikoina keskittynyt opiskelemaan ainoastaan tyttöjä ja juomista. Billy on viettänyt yhtä samaa juhlaa siitä saakka, kun hän kymmenen vuotta sitten lähti lukiosta. Hänen elämänsä on ollut täynnä pohjattomia cocktaileja, uima-altaalla lekottelua, älyvapaiden temppujen keksimistä ja kaiken hameessa (tai ilman hametta) liikkuvan jahtaamista. 

Eräänä päivänä Brian Madison (Darren McGavin) ilmoittaa tyhjäntoimittajapojalleen, että hän aikoo siirtää perheen Fortune 500 -luetteloidun yhtiön ohjakset juonittelevan varatoimitusjohtajan Eric Gordonin (Bradley Whitford) käsiin. Mutta Billy lyökin elämänsä vedon: hän sanoo pystyvänsä palaamaan kouluun ja suorittamaan kaikki luokat ensimmäisestä viimeiseen 24 viikossa! Ja tällä kertaa Billyn akateemisten saavutusten pohjana ei olekaan isä Madisonin shekkivihko. Kuten arvata saattaa, vedon tulokset ovat päättömän hauskat. 

Onnistuuko itseensä vilpittömästi luottava mutta kovapäinen Billy parantamaan tapansa sekä saavuttamaan isänsä kunnioituksen, perheen rikkaudet ja kauniin opettajansa Veronican (Bridgette Wilson) rakkauden? No, ainahan kannattaa yrittää?

................................................................................................................................................................................................................................................

TUTUSTU SAMALLA MUIHINKIN KOHTEISIINI. TEET MIELENKIINTOISIA LÖYTÖJÄ!!

Yst.terv. Merkxi52

 

Hylly:  C 2

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Sulkeutuu 85 vrk 19 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 85 vrk 19 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.