Kuvaus

 

 

--- HONG KONGIN KREIVITÄR / A COUNTESS FROM HONG KONG ---      

- Komedia
- Kesto: 103 min
- Valm.vuosi: 1968
- Kuva: 16:9
- Aluekoodi: 2
- Suomenkielinen tekstitys

Ohjaus: Charles Chaplin
N: Marlon Brando, Sophia Loren, Sydney Chaplin, Tippi Hedren, Patrick Corgill

Charlie Chaplinin viimeinen elokuva on ihana romanttinen komedia täynnä hänen tavaramerkikseen muodostuneita älykkäitä yksityiskohtia.

Chaplinin kirjoittamassa, ohjaamassa ja sovittamassa elokuvassa Venäjältä lähtenyt kreivitär Natascha (Sophia Loren) pakotetaan Hongkongissa prostituutioon, ja hän kulkee salamatkustajana rikkaan amerikkalaisen herra Ogdenin (Marlon Brando) hytissä yrittäen kiristää itselleen matkan Amerikkaan. Odgen pitää kuitenkin oman päänsä ja pystyy jopa vastustamaan Nataschan charmia - siitä syntyy kaikkien aikojen hauskimpiin kuuluvaa köydenvetoa!

Elokuvassa esiintyy todella lahjakkaita tähtiä. Chaplinin poika Sydney esittää Brandonin risteilykumppania, Tippi Hedren hänen jäätävää vaimoaan, Patrick Cargill herrasmiesten herrasmiestä ja Margaret Rutherford vanhana höpsähtänyttä rouvaa.

Chaplin itse kruunaa kaiken cameo-roolissaan laivan stuerttina! Vitsit ovat aitoa Charlie-tyyliä ja näyttelijät ottavat niistä irti kaiken mahdollisen purjehtien tyylillä sisään ja ulos paiskotuista ovista ja hulvattomista tilanteista...

KUVANMUKAINEN HYVÄKUNTOINEN SUOMIJULKAISU!! 

........................................................................................................................................................................................................................................................

TUTUSTU SAMALLA MUIHINKIN KOHTEISIINI. TEET MIELENKIINTOISIA LÖYTÖJÄ!!

Yst.terv. Merkxi52

 

Hylly:  D 3

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Sulkeutuu 4 vrk 13 h 9 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 14 € Sulkeutuu 4 vrk 13 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.