Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Laitetaan puoliilmaiseksi kun tuo Expert maksaa kaikkinensa jenkeissä 20.000$+verot niin noi loput 5 pystiä tulee sit 3.000€ kpl KARKEASTI EI pitäisi olla enää pahahinta jollekkin rahakkaalle mutta saa jo hakea siihenrahaan.

Expert No 13 jota ei ole jenkeissä liikutettu kokonaisuutena alle 20 tonnin sain kuulla herralta joka oli niitä 2 ostanut toinen rikki mennyt kuljetuksessa maailmassa ehjiä on käsittääkseni alle 24 mukaanlukien AP:t.

Viimeisessä KUVASSA KOKONAISUUS!! 3 tollasta on laatikollinen muna ja laatikollinen pikkuroope aitustodistukset tietty kaikissa...Eli Dude for a Day,Pick and Shovel Laborer,60 Years Quacking ja Expert noissa kehystetyt litot 1 EI ole orggis pakkauksessa muut on patsaista P&S on orggis pakkaus+pehmusteet toisissa vain laatikot,ne tuli jenkeistä 3 laatikon sisällä särkyväna ja yks rikki.. JOTA en anna messiin annoin sen muijalle tykkää kövaksi keitttynä Qikkeristään.. .  :=)


Myynnissä ehkä Suomen ainoa Barks figurikokoelma ainakin laajin sellainen.Eli JOKA TORPASTA LÖYTYVÄ!!!  x)


Hinta maltillinen yksi myynnissä suomessa hintaan 10k ja osat siihen peilaten tää hinta on jo ilmainen!!!


http://www.brucehamilton.com/AR/AR%20Main.html  Hinnat tuolla.


P&CLab N.9 pikku Roope AP muut väliltä alle sata EN ymmärrä miksi esim toi 9 maksaa enemmän kun 12 mut kysykää viisaammilta Hamiltton vastaa kyl kun kysyy meinasin hakkuroopen sieltä kerran ostaakkin mut jäi sit hinnantakia väliin ja toisekseen näitä kun jenkeistä tilaa särkymävaara on huikee itsel hajonnut vain 1 eli lippuankka on risana ja kokonaisena ONNEKSI litografillinen tuli ehjänä ja litografiton tuhoutui.

Noita Experttejä on tehty 28 ja ainoastaan 24 on tietojenimukaan ehjänä tuossa omassani on kaikki mukana lito jakaikki laput.Ton olen nähnyt ekakerran liikkeellä puoltoista vuotta sittn jolloin ostin sen heti koska oli täydelinen ennen liikkunut pelkkä patsas tai lito molemmat ÄÄRETTÖMÄN hienoja ja patsas kookas verrattuna tohon P&C tai 3l Jack Danielssiin tossa viimeses kuvassa.Kaikki myyty eli ei saa mistään.


Kunto hyvä esillä on ollut ja pikkuroopelta putos lasit eli ebox petti en ole liimannut koska pysyvät päässä ilman liimakin lippuakun lippu liikkuu (mm jos sitäkään lipputanko kun on rautaa!!) siinä on viat se liikkuu melkein kaikissa jos ei liimaa paikalleen.


TÄSSÄ 6 MUUMIMUKIN HINNALLA HIENO KOKONAISUUS ! Meinaan niitä 30€ kuppeja mitä Fatzeril myytiin joskus ja on jokatorpassa näihinvedoten.Palikoita jos on tarpeen saa privanakin jos ei halua nimeään julkisuuteen ja tuonti kuuluu kauppaan kanssa EN postittele ja riskeeraa AINUTLAATUISTA kokoelmaani suomenmaallakaan.


Feberee muna on orggispaketissa samaankasaan sit eikun LOTTOO vetämään!!!   :=)


AR;N mukaan setin arvo on 61000 ja kaameet suomiverot päälle!!!


OSTAN kohtuuhintisen hakkuroopen 3k€ lioineen todistuksineen ilman kolhuja kuten nämä ovat!!!Sehän on AINOA mitä on myyty se 100 muita suunnilleen 50kpl maailmanlaajuisesti liikkeellä!!!!

ÄLKÄÄ unohtako KUNKKUKERRROINTAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!  x)


Mailisst lisätietoo!!!marko.tanskanen@gmail.com


LISÄTKÄÄ TULLIT AINA MUKAAN NIINKUN MENIS JOS HELENILTÄ OSTAISITTE KAIKKI ROMPPEET MENIS SUUNNILEEN NOIN!!!


Tulli karkeesti 9000 en löytänyt enää laskuria.

This Dollar Shaved My Life at Whitehorse lito GP 16/100 ALKUPERÄIS LÄHETYSPUTKESSA myynnis hitaan 1700+kulut 10 tullenee jos joku tarttee Bob Bishop:in edesmenneen ostama kuitit on mukana kanssa.Kysellä saa ravaa kansaa ku pipoo ja kukaa ei kysy mitää mut verot on kohdallaan noissa ainakin.  :=)


Litoja on enemmänkin myynnis kehystettynä tai ilman pienii ja isoi piirroksil ja GP ja regular... kysyy  saa privana Vanhaalinnaa on 2 toinen joutas kohtuuhinnalla vex jne ei jaksa kaivaa ja kuvata katsojientakia....


Hakussna: Always Another Rainbow,AR,Carl Barks,Barks,figuri,Figurine,Dude for a Day,Pick and Shovel Laborer,60 Years Quacking ,The Quintessential Scrooge ,Midnight Egg,The Uncle Scrooge,Donald Duck,Litografia,patsas,patsaskokonaisuus,Aku Ankka, Disney,Harvinaisuus ja jne jne

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 000 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.2.2020 13:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.