Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tytölle vaatepaketti, koko 120-134. Mukana Muumi jumpsuit, koko 120, sininen paita, koko 134, kahdet legginsit, toisissa koko 130, toisista puuttuu koko, mutta suurinpiirtein samaa kokoa.

 

Pesukulumaa, ihan käyttökelpoisia.

 

 

Tämä vaatepaketti ja tulossa lisää myyntiin useampi erikokoinen pieni vaatepaketti, joiden kunnossa saattaa olla joku pieni kuluma, haalea jälki, pesunukkaa hieman enemmän tai pieni purkauma, mutta nämä kaikki kuitenkin yleisilmeeltään ihan siistejä. Ja jos jotain isompaa, ilmoitan siitä erikseen. Näiden vaatepakettien vaatteita en sen kummemmin enemmän kuvaile, mittaile ja lähtöhinta alhainen.

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - 

 

 

 

PieniHelmi myy siistejä ja hyväkuntoisia lasten vaatteita, leluja ja muuta tarviketta, sekä äitiysvaatteita. Pyrin tarkastamaan myytävät tuotteet todella huolellisesti, sekä ilmoittamaan kohteen kunto selkeästi, mutta jos et jostakin syystä ole tyytyväinen ostokseesi, otathan yhteyttä s-postiini.

Postikulut halvimman mukaan. Voit myös kerätä samaan pakettiin useamman ostoksen, ja näin säästät postikuluissa. Jos haluat kerätä isompaa pakettia, otathan yhteyttä s-postiini. (Postikulut max 5,90e). Yli 30e ostoksiin ilmaiset postikulut!!

Pyrin lisäämään tuotteita päivittäin - löydät kaikki myynnissä olevat kohteet hakusanalla PieniHelmi.

Tilitiedot löytyvät vakioviestistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.1.2024 13:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.