Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lähestyvän syksyn kunniaksi myyn valikoiman tuotteita alennettuun hintaan! Nyt kannattaa huutaa itselleen vaikka paketillinen korealaista kosmetiikkaa. :)

Laadukkaan korealaisen kosmetiikkamerkki Misshan lämpölaastari, Hot Burning Perfect Body Patch. Pakkaus sisältää kaksi kertakäyttöistä laastaria sekä niiden päälle tulevat erilliset sideharsotarrat. Laastari sisältää pomeranssinkuorta ja kofeiinia, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä ja auttavat poistamaan selluliittia. Tuote on täysin uusi ja avaamaton. Sideharsotarrat ovat hieman taittuneet Postin kuljetuksessa

Pakkauksen takana on englanninkielinen ohje. Laastarin taustapaperi poistetaan ja laastari laitetaan haluttuun paikkaan (esim. reisiin tai vatsalle). Laastarin päälle liimataan sideharsotarra, joka auttaa laastaria pysymään paikoillaan koko vaikutusajan. Laastaria käytetään 8 tuntia. Huomaamaton laastari sopii vaatteiden alle ja harsotarran ansiosta se pysyy paikoillaan liikkeessäkin. Aluksi laastarilla on miedosti lämmittävä ja kihelmöivä vaikutus, joka hälvenee ajan kuluessa. Laastarin lämpövaikutus voi auttaa myös kuukautiskipuihin tai lihaskipuihin.

Toimitus kirjeenä 2,00 euroa. Katso myös muut kohteeni, myynnissä muutakin korealaista kosmetiikkaa. Yhdistelen postikuluja Postin hinnaston mukaisesti - kerää vaikka kosmetiikkapaketti!

Missha on suosittu, hyvin laadukas eteläkorealainen kosmetiikkamerkki, jolla on liikkeitä myös Euroopassa. Missha ei testaa tuotteitaan eläimillä. Korealainen kosmetiikka tunnetaan hyvästä laadustaan ja maa onkin kauneudenhoidon edelläkävijä. Itse ihastuin korealaiseen kosmetiikkaan vaihto-opiskellessani Soulissa.

Hakusanoja: missha mizon tonymoly tony moly innisfree nature republic kpop k-pop etudehouse etude house hot burning perfect body patch lämpölaastari lämpö laastari terveyslaastari lämpötarra tarra korealainen koreasta korealaisia korea etelä-korea eteläkorealainen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2017 20:32
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 20 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.