Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuin uusi. Win Vista / 7 / 8 / 10, Mac OS X 10.3 tai uudempi. Sisäinen kortinlukija tarjoaa helpon, nopean ja kätevän muistikorttien käytön. Apacer on maailman johtava muistimoduuli ja digitaalinen tallennuslaitteisto ja ohjelmisto, lippulaivamalli USB 2.0-sulautetun kortinlukijan AE700, joka voi olla osa pöytätietokoneen käyttäjien digitaalisten ja multimediatarpeiden tukemiseen. AE700 on lyhytkortti-kortinlukija. Täydellinen PC-kotelon etupuolelle asennettavan tarjoaa ihanteellisen ratkaisun/helpon käytön. 6 lähtöaukkoa ja ulkoinen USB 2.0 -portti. Tukee lähes kaikkia flash-kortteja markkinoilla. Kompakti erinomaisella metallikotelolla. joka käyttää useampaa kuin yhtä korttityyppiä digitaalikameroissa, MP3-, matkapuhelimissa ja muissa kannettavissa laitteissa. LED-valo, joka näyttää tiedonsiirron tilan. Muistikortinlukija on suunniteltu sekä pika että perinteisen ruuvikiinnityksen avulla, jotta järjestelmäintegraattoreille ja DIY-käyttäjille annetaan enemmän vaihtoehtoja. Virran merkkivalo palaa, kun tietokoneen virta kytketään päälle ja ilmoittaa virransyötön tilan. LED-valo palaa, kun käyttäjä lisää flash-kortit tai kun käyttäjä käyttää tiedostoja. Apacerin AE700 voi myös siirtää tietoja erilaisten flash-korttien välillä. Se on hot-swappable ja liittää plug-and-play helposti erilaisissa käyttöympäristöissä. USB 2.0 nopeus tukee enintään 480 Mbps: n siirtoja. Lisäksi se tukee myös M2 / microSDHC / xD / miniSDHC ilman sovitinta. Se tukee myös SMART TAG -ohjelmistoa. Erittäin älykäs työkalu, jonka avulla käyttäjä voi erottaa kaikki aukot lukijassa ja näyttää myös luettavan tilan. Tuetut muistikortit:
-Slot CF / MD / Compact Flash (tyyppi I / II, Ultra II, Extreme, Extreme III, Ultra DMA), Microdrive
-Slot SD / MMC / SD, SDHC, miniSDHC, miniSDHC / MMC, MMCplus, RS-MMC (sovittimella), MMCmobile (adapterilla), MMC Micro (sovittimen kanssa)
-Slot MS / MSPro / Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Duo, Memory Stick MagicGate, Memory Stick Pro MagicGate, Memory Stick Duo MagicGate
-Slot xD / xD
-Slot M2 /M2
-Slot microSDHC

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17,60 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.7.2018 13:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.