Kuvaus

Esa Anttala - ELOKUUN KRIISI 1940

2011 , 6.painos kansipapereilla 

Siisti ja hieno kunto 

+ 2.5 Eur 2.luokan kirjeenä tarvittaessa 

 

Legendaarisen sotakirjailijan kuvaus välirauhan aikaisista tiedusteluretkistä

Kesällä 1940 Suomi eli jatkuvassa uhan ja pelon ilmapiirissä. Talvisodan jälkeinen rauha oli luonut uuden, entistä monin verroin pitemmän ja käytännössä linnoittamattoman kaakkoisrajan, eivätkä Neuvostoliiton toimet olleet omiaan herättämään luottamusta. Viimeistään Baltian maiden jouduttua miehitetyiksi Suomen sodanjohto alkoi pelätä puna-armeijan yllätyshyökkäystä uuden rajan yli.

Karjalan kannakselta oli saatava tietoja hinnalla millä hyvänsä - jos siellä havaittaisiin suurien sotilasosastojen liikkeitä, hyökkäys olisi tulossa. Suomen sotilastiedustelun oli lähetettävä luotettuja miehiä rajan yli tiedusteluretkille. Anttalan teksti kuvaa näiden retkien kokemuksia, kahden miehen seikkailuja puna-armeijan hallitsemalla Kannaksella. Miehet olivat jatkuvassa hengenvaarassa ja täysin oman onnensa nojassa, mutta heidän odotettiin tuovan Suomen kannalta elintärkeitä tietoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,50 €
Sulkeutuu 1 vrk 16 h 1 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,50 € Sulkeutuu 1 vrk 16 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.