Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvanmukainen. Toimii Win XP, Vista, 7, 8, 10. Kauhua, piinaavaa jännitystä ja räväkkää toimintaa toisiinsa yhdisteleva pelipaketti. Kauhutoiminta F.E.A.R. jatkaa kolmannessa osassaan edeltävien osien lailla hyytävissä tunnelmissa. Sarjan tunnusomainen hahmo Alma palaa kuvioihin, mutta tällä kertaa Point Man ja Paxton Fettel tarjoavat poikkeavaa yhteistyötoimintaa, antaen hahmoille toisistaan poikkeavat kyvyt, jotka vaikuttavat paitsi hahmon omiin toimintoihin, myös partnerin pelikokemukseen. Pelaajat omaksuvat Point Manin geneettisesti muunnellun supersotilaan alkuperäisestä pelistä, roolin joko yksinpelissä tai yhteistyöpelimuodossa. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi pelata yhteistyömuodossa Paxton Fetteliä, jonka uskomattomat telekineettiset voimat ovat tehneet hänestä tavallista kuolevaista voimakkaamman yksilön.
- Peli jatkaa sarjan ominaisella tyylillä: jännittävää yliluonnollista kauhua, kiihkeää taistelua ja dramaattinen tarinankaari.
- Ainutlaatuinen peliteknologia osaa luoda satunnaisia tapahtumia, jotka lisäävät pelin arvaamattomuutta ja jännitystä ja näin tuovat lisäarvoa uusille pelikerroille. Huipputason ase ja varusteteknologia sekä paranormaalit kyvyt erottavat pelinn edukseen alan muista tavanomaisista räiskintäpeleistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

13,70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2017 15:55

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.