Tuote on myyty käyttäjälle iso-jussi hintaan 4,90 €

Kuvaus

Hyvässä kunnossa oleva kirja huippujääkiekkoilijasta. Omaan "tilitalk" tyyliin kirjoitettu.

Kirjoittaja: Sari Sirkiä-Jarva

Huippukiekkoilija Esa Tikkanen muistetaan Tiki-talkista, viidestä Stanley cup -voitostaan ja lapsuudenkuvistaan jääkiekko-ottelun maskottina. Ammattilaisuus NHL:ssä on rankkaa työtä ja raju elämäntapa, jossa joukkueenjohto sanelee päivärytmin ja bisnes uran suunnan. Viisi mestaruutta maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa tarkoitti työtä, tuskaa, onnea ja uhrautumista.

Tiki on yleensä ollut siellä, missä tapahtuu, ja siellä missä Tiki on ollut, ei ole ollut tylsää. Tikkanen muistetaan pelaajapersoonana, jonka bravuureihin kuului vastustajan ajaminen raivon partaalle. - Wayne Grezky kertoo kirjassaan, että hänen unelmamaalinsa kimpoaisi verkkoon minun takalistostani. Nyt on minun kirjani vuoro, Tiki-talkillakin on tarinansa, Esa Tikkanen kertoo. Omat joukkuetoverit kotimaassa, NHL:ssä ja maajoukkueessa muistavat Tikin temppuja hyvässä ja pahassa, ääneen pääsevät myös vastapuolen edustajat. Kymmenien haastattelujen lisäksi kirjassa kerrotaan Tikkasen ura myös kuvina.

Kirjassa kulkee rinnakkain kolme kertomusta: pelaajan tarina, tarinat pelaajasta ja ennen kaikkea totuus ihmisestä. Elämäkerta esittelee myös harvemmin julkisuudessa esiintyneen Esan, aviopuolison ja neljän lapsen isän.Jääkiekkoilijan ura rakentuu tulosten ja tilastojen varaan. Tikkasen tapauksessa julkikuvaan on kuulunut myös Tiki-talk ja alituisen höpöttäjän rooli, joka on välillä jättänyt varjoonsa hänen urheilulliset saavutuksensa. Tämä kirja nostaa esille myös huippu-urheilija Esa Tikkasen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.2.2018 15:25

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.