Kuvaus

Ajaton kukkaisyhdistelmä ja aistillinen feminiinisyys ovat avainasemassa Lancomen hajuvesissä, eikä Magnifique ole poikkeus. Se on tunteiden tuoksu, joka juhlii rakkautta ja naisten ainutlaatuisuutta. Suunnittelemassa on maailman kuuluisimmat hajuvesimestarit Olivier Cresp ja Jacques Cavallier, joilla on takanaan 25 vuoden kokemus. He saivat tehtäväkseen luoda puisen tuoksun, joka eroaisi markkinoilla olevista puisista tuoksuista. 4000 kokeilun ja lähes kahden ja puolen vuoden kehittämistyön aikana he löysivät Intiasta puisen ja nahkaisen ominaissävyn omaava Nagarmotân, jota voidaan käyttää hajuvesissä jo yksinään mausteisuutensa ansiosta. He eivät ole törmänneet vastaavanlaiseen tuoksuun koko uransa aikana. Nagarmotâ tuo Magnifiqueen ripaus mysteerisyyttä, hienostuneisuutta ja aistillisuutta. Intensiivisyyttä ja lämpöä lisää eloisa Saffron. Pehmeyttä ja herkkyyttä takaavat kaksi erittäin hienoa ruusulaatua; centifolia ja bulgarialainen ruusu. Magnifique on rohkea ja intohimoinen tuoksu naiselle, joka haluaa olla upea, eikä epäröi antaa tilaa tunteille.

Pahvissa lukee 1.5ml, mutta täytetty 1.3ml asti. Käyttämätön naisten tuoksunäyte.

Audacious. Passionate. Utterly Magnifique.

The fragrance that celebrates her vibrant femininity, her joie de vivre. Infused with the spicy impertinence of saffron, the warmth of roses and the smoky embrace of exotic nagarmotâ wood. This luminous fragrance gives a refined and radiant aura to the woman who wears it.

A fragrance of emotion is in the air... MAGNIFIQUE.

Lähde:  Lancôme

Yhdistelen mielelläni muita kohteita postikulujen säästämiseksi. Käy katsomassa muita kohteitani. Jos ostat 8 kpl tuoksunäytteitä, maksan niiden postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 15 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.