Kuvaus

Risto Lindholm : Vitamiinikirja - Ruoka vitamiinien ja hivenaineiden lähteenä

Uusi & Lukematon teos , kansissa voi pientä varastointijälkeä olla

+ 2.5 Eur 2.luokan kirjeenä tarvittaessa 

Vitamiinit sekä kivennäis- ja hivenaineet ovat elämälle keskeisiä suoja-aineita, joita on saatava elimistön ulkopuolelta, koska kehomme ei niitä pysty muodostamaan. Näitä aineita tarvitaan, jotta pysyisimme kunnossa, terveinä ja jaksaisimme elämän eri vaiheissa.

Vitamiinikirja kertoo näistä yleensä ravinnosta saatavista tärkeistä aineista yleistajuisesti ja kattavasti. Käytännönläheinen kirja sisältää runsaasti tietoa kustakin ravintoaineesta sekä niiden ajantasaiset saantisuositukset. Mukana on reseptejä, joiden avulla voi valmistaa monipuolista, suositeltavat määrät vitamiineja ja hivenaineita sisältävää suomalaista ruokaa.

Erityistä huomiota kiinnitetään ravintoaineiden riittävään saantiin. Kirjassa annetaan ravitsemusohjeita esimerkiksi lapsille ja nuorille, raskaana oleville ja imettäville, ikääntyville, pitkäaikaislaihduttajille, paljon harjoitteleville urheilijoille ja kuntoilijoille, vegaaneille, tupakoitsijoille ja runsaasti alkoholia käyttäville, joiden vitamiinien ja hivenaineiden saanti ja tarve poikkeavat suosituksista.


Painovuosi: 2010
Painos: 1.
Sivumäärä: 176
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: Moreeni

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 28 vrk 7 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 28 vrk 7 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.