Kuvaus

Huudettavana ei ole ylemmässä kuvassa oleva normaalikokoinen pullo vaan pumppaan siitä 1.5ml käyttämättömään tippapulloon. Pullon kokonaiskorkeus n. 5cm ja tilavuus 2.5ml.

The Silk on raikas, itämainen tuoksu, joka kietoo käyttäjänsä eleganttiin, silkkimäiseen tuoksuhuntuun. Se on ensimmäinen tuoksu, joka korostaa naisen kauneutta ja persoonallisuutta ihoa syleillen. The Silk muuttuu ikään kuin runoksi tai lauluksi, joka tuo esiin kaiken kauniin naisen elämässä. Tuoksun sekoittuessa ihon omaan tuoksuun syntyy yksilöllinen tuoksu tuoden esiin käyttäjänsä sisäisen kauneuden.

The Silk avautuu raikkaiden hedelmien ja mausteiden tuoksuvivahteilla: bergamotti, roseepippuri, päärynä ja orvokin lehdet herättävät aistit. Tämän jälkeen esiin astuu valkoisista kukista muodostuva tuoksukokonaisuus , jonka hemmottelee aisteja. Jälkituoksussa erottuu tonkapapujen miellyttävä tuoksu. Näiden rinnalla lämmin, aistillinen ambra kokoaa tuoksuvivahteet harmoniseksi kokonaisuudeksi, joka syleilee ihoa silkin tavoin.

Yhdistelen mielelläni muita kohteita postikulujen säästämiseksi. Käy katsomassa muita kohteitani.
Jos ostat 8 kpl tuoksunäytteitä, maksan niiden postikulut.

Lähde: http://www.berner.fi/medialle/tiedotteet/sensai-the-silk-tuoksu  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 10 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.