Kuvaus

rannekoru, kultakivi, kakkoskuvan kolmas vasemmalta
Joustolankaan pujotettu rannekoru, kultakivisirut. Pujotettu erittäin kestävään silikonijoustolankaan. Pituus n. 15-19 cm. paino n. 14 g. Koruja on kolme kappaletta. Pituudet vaihtelevat hieman, joten ilmoita pituustoiveesi. Mikäli toivot jotain muuta pituutta, voin valmistaa sellaisen, jos materiaalia löytyy. Hinta on yhden rannekkeen hinta.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki. Sirurannekkeissa on luonnollisesti hieman värivaihtelua riippuen siruerästä.
Saat jokaisen rannekkeen organzapussissa huutohintaan. Lisähintaan 20c saat silkkipussin tai 50c-1€ korurasian. Silkkipussien ja korurasioiden mallit ja hinnat linkissä: http://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Kultakivi (engl. gold stone, sun sitara) on synteettinen korukivi, oikeastaan erikoisvalmisteista lasia. Kultakiven valmistusprosessi keksittiin Venetsiassa 1800-luvulla. Kultakiven väri syntyy metalli-ioneista, ja kivien sisällä näkyvät hohtavat kiteet ovat puhdasta metallia. Punaiaen kultakiven väri perustuu kupariin, sinisen kobolttiin, vihreä kultakivi on kromipohjainen. Kultakiven kovuus Mohsin asteikolla on 5,5 ja se on lasikiiltoista.
Katso myös muut tuotteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 21 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.