Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvanmukainen, muoveissa. Win XP, Vista, 7, 8, 10. Peli sisältää kaikki ladattavat aseet mitä Solid Gold versiossa on, Golden dart chip ja vision, yksinoikeudella Gold Syndicate logoja. Vuosi on 2069. Maailmaa eivät johda enää poliitikot, vaan se on jakautunut alueiksi, joita hallitsevat syndikaatteina tunnettavat megayhtiöt. Nämä syndikaatit ovat mullistaneet tavan, jolla kuluttaja on yhteydessä digitaaliseen maailman. Kuluttajat eivät tarvitse enää laitteita päästäkseen käsiksi maailman tietoihin ja ohjaamaan teknologiaansa, sillä he voivat tehdä sen hermostoistutteella silmää räpäyttämällä. Peli on uusintaversio klassisesta vuoden 1993 pelistä, synkkään maailmaan sijoittuva, ensimmäisen persoonan kybertoimintapeli, missä valtaa pitävät suuret syndikaatit ja bisnes on sotaa. Yhdistä voimasi neljän pelaajan yhteistyötilassa ja kukista kilpaileva syndikaatti, Cayman Global. Räjäyttäkää tienne sisään ja murtakaa vihollisenne sekä ympäristö DART6-sirun sotilasteknologiaa käyttämällä, kun taistelette markkinoiden hallinnasta ja elämästänne.

- Taktikoi erikoiskyvyillä: Hidasta aikaa, näe seinien läpi ja murra digitaalisessa maailmassa Dart-näön avulla vihollisesi.

- 4 pelaajan yhteistyötila: Ota maailma haltuusi perustamalla syndikaatti. Koe täysin uudenlainen neljän pelaajan yhteistyötila kymmenen eri tehtävän muodossa.

- Mahtava ja monipuolinen FPS-kokemus: Käytössäsi on täysin parannettavat futuristiset aseet, panssarit ja varusteet, joilla voit tuhota vihollisesi ja viedä heidän teknologian itsellesi.

- Sci-Fi-toimintaa: Sukella Syndicate 2069 -maailmaan, josta löytyy suosiota niittäneen kirjailija Richard Morganin kirjoittama huippuluokan sci-fi-tarina.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

13,70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2017 15:54

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.