Kuvaus

Yli aidan DVD


Nälkäiset pikku otukset uskaltautuvat aidan yli maistamaan omakotialueen makeaa elämää elokuvassa, jonka taustalta löytyy Shrekin ja Madagascarin tekijät.


Tuotantovuosi: 2006

Ikäraja: 7

Kesto: 1 h 20 min


Kun vallaton pesukarhuveijari RJ (Bruce Willis) jää kiinni vohkittuaan Vincent-karhun herkkuvuoren talviunen päättymisen juhlintaan tarkoitetun roskaruokavaraston se tulee henkensä pitimiksi luvanneeksi mahdottomia: nimittäin palauttaa kaiken sapuskan viikon kuluessa. Ainoa paikka, jossa riittää roskaruokaa vaikka karhun nälkään, on ihmisten asuttama lähiö, joka sijaitsee korkean aidan tuolla puolen aivan metsän naapurissa. RJ päättää värvätä avukseen metsän eläimet, jotka tosin pelkäävät ihmisiä kuollakseen. Eläinten ylisuojeleva johtaja Verne-kilpikonna (Garry Shandling) on varoittanut niitä noista otuksista se on ainoa koko metsässä, joka on kerran sattunut kohtaamaan ihmisen. Järkyttävän kokemuksensa jälkeen se vannoi, ettei enää koskaan palaisi aidan yli.
RJ:n onnistuu kuitenkin käännyttää metsän eläinten päät lupaamalla herkkuja ja ihmisen maailman mukanaan tuomaa auvoisuutta: siellä ovat kalatkin valmiiksi peltipurkeissa. Ja niin käynnistyy huikean jännittävä seikkailu kastelulaitteiden, grillausvälineiden, katumaastureiden ja maastopyörien valtakunnassa. Eikä aikaakaan kun eläimet huomaavat ruokahalun kasvavan syödessä. Kaikkea, mitä kuvitella saattaa, on tarjolla yli aidan.

Yli aidan on uusi riemukas animaatioseikkailu Shrekin ja Madagascarin tekijöiltä. Ã?äninäyttelijöinä mukana ovat mm. Bruce Willis, Garry Shandling, William Shatner, Nick Nolte, Avril Lavigne ja monta muuta.


ääni; SUOMI, Ruotsi, Englanti

teksti; SUOMI, Ruotsi, Englanti

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,50 €
tai
Sulkeutuu 27 vrk 5 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 27 vrk 5 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.