Kuvaus

Wanha NÄYTTÄVÄ Helsingin Diakonissalaitoksen asuntolasta peritty 'Jeesus ja Pietari kävelevät vetten päällä'; ERILAINEN USKONNOLLISAIHEINEN -taulu. Varmasti ainankin 100-vuotias, vanhempikin, lasin suojaama hiili- ja pastelliliitu -työ. Kuvan alareunan valkoinen ruotsinkielinen liitu- tai pastelliteksti mustalla pohjalla (    ) on vuosikymmenten ja ilmankosteuden sekä sen aiheuttaman pahvinelämisen takia hieman sottaantunut lasia vasten.. (Ostajalle kerron taulun tarkastettavissa olevan provenienssin!)

Taulussa on IHANASTI PATINOITUNUT ehjä paljaspintainen TAMMIKEHYS ja wanha alkuperäinen lasi.
Taulun koko on  cm, tulee seinästä ulos muutaman sentin. Kevyt, paino arviolta pari kiloa.

Takana näkyy alkuperäinen, likaantunut ja nokeentunut taustapahvi. Työn (paperiset) suojateipit on lahonneet aikoja sitten; TAULU KANNATTAA MIELESTÄNI AVATA, LASI PESTÄ JA PASTELLIKUVAAN HANKKIA TAI TEETTÄÄ UUSI PAS PARTOUR -PAHVI (alkuperäisen värssyn jäljentämin mahdollista kehyspahviin)  ja TAULU KASATAAN UUDESTAAN, jolloin taulu saa uuden raikkaamman ilmeen! Samassa yhteydessä taustapahvin  ja kehyksen välinen suojateippi uusitaan, mielellään paperiliimanauha!

Kehyksessä on pitkä METALLILENKKI naulaan- tai ruuviinripustamista varten. Tädin peruja tämäkin taulu... Kodin hartausnurkkaan, pastorin työhuoneeseen, 'wanhaan sisustukseen' tai romanttiseen, maalaisromanttiseen tai vaikkapa shabby chic -sisustukseen! Sopii vaikka uskonnollisen yhteisön kokoustilojen seinälle! Tai nostalgiseeen sisutukseen, rykelmään...

Lähetys huolella pakattuna ja pehmustettuna kartonkien tukemana Huutopakettina, MIELUUSTI NOUTO - kulkeutuu kyydissäni pienellä viiveellä myös Helsinkiin.

Hakusanat: boho, bohemian home, mummola, mummo, mummoilu, seurakunta, Raamattu, Raamatun kertomukset, Helsingin Diakonissalaitos 150 vuotta,  jeanne d`arc JDL  living  Ib Laursen AmandaB  Greengate riverdale sia romanttinen maalaisromanttinen tanskalaisromanttinen tanskalaistyylinen tanskalaistyyli ranskalaistyylinen rustiikki ranskalaisromanttinen shabby chic vintage rustiikkinen uusvanha vanha valkoinen koti valkea sisustus jeanne d`arc rappioromanttinen country style house  riviera maison  white home living uusvanha antiikkipatinoitu bloomingville


KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29,95 €
Sulkeutuu 3 vrk 6 h 56 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,95 € Sulkeutuu 3 vrk 6 h 56 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.