Tuote on myyty käyttäjälle masa.mainio hintaan 270 €

Kuvaus

 Jälleen uusi VINYYLI LP-LEVYJEN POISTOERÄ  (numero 30)  lähtee nyt myyntiin. 

Poistamme näillä huutokaupoilla levyjä Lauttasaaren (Wavulinintie 6) äänilevy-myymälästä. www.vinylmusic.fi

Sekalainen erä käytettyjä vinyyli LP-levyjä - noin 1000 kpl - myydään tällä huutokaupalla - startti hinta on 5 euroa koko erästä.. Korkein hintatarjous voittaa. Ostat siis tuhat LP-levyä yhdellä huudolla.

5 isoa pahvi-laatikkoa- jokaisessa noin 200 kpl. Yksi laatikko painaa noin 30 kg- eli koko erä painaa noin150 kg. Kuvien muovilaatikot eivät ole mukana.

Ostaja noutaa levyt Lauttasaaresta ( Wavulinintie 6)  kun huutokauppa on päättynyt.

Musiikkia laidasta laitaan - poppia, rokkia , viihdettä , discoa, soulia, countrya, jazzia, listahittejä, mukana on myös pieni erä  klassisia LP-levyjä,  erä suomalaisia levyjä ja valikoimassa on myös   erä LPn kokoisia ns. maxi-sinkkuja. Musiikkia löytyy laidasta laitaan...Mukana ei ole puhelevyjä eikä hengellistä musiikkia.

Alkuperäisiä artisteja -  1980- ja 1990- ja 2000-luvuilta. Valikoiman  parhaassa päässä ovat  artisteja kuten : Abba, Elvis, Dolly Parton, Rod Stewart, Kenny Rogers, Paul Young, Elton John,  Tina Turner, Tom Jones, Glenn Miller, Manhattan Transfer, Harry Belafonte, Frank Sinatra, Pretenders, Eva Dahlgren, Glenn Miller, Roger Whittaker, Dolly Parton ja paljon paljon muuta..  - mutta haluan kuitenkin olla realisti ja mainita selvästi että kaikki artistit tässä tarjouserässä eivät ole näin tunnettuja.

Levyjen kunto vaihtelee - mukana valikoimassa on täysin uudenveroisia mutta mukana on myös enemmän soitettuja levyjä. Levykansien kunto vaihtelee - osassa voi olla kirjoituksia, liimauksia tai hintalappuja. LP-levyt ovat  aikaisemmin olleet myytävänä Lauttasaaren varastomyymälässämme ja  silloin levyt ovat maksaneet 3--7 euroa per kpl..

Kuvat ovat kaupamme hyllyistä -  tavaraerä sisältää samantyylistä tavaraa.

-  Kuvien tuotteet ovat vain esimerkkejä - kuvien levyt tuskin ovat mukana  tässä levy-erässä mukana.

Tämä erä sopii hyvin jälleenmyyjälle tai esimerkiksi kirpputori kauppiaalle. Voit myös tulla paikalle katsomaan tavaraerää.

- katso myymälän websivua:      http://www.vinylmusic.fi

Varastomyymälästämme löydät  runsaasti erihintaisia äänilevyjä - meillä on yli 200m2 täynnä musiikkia - ja valikoimassamme on  reilusti yli  35.000 äänilevyjä.

Tervetuloa Lauttasaaren levykauppaan ! Ositteemme on Wavulinintie 6.

Varastomyymälämme  on auki  keskiviikkona klo 12-18  ja lauantaina klo 11-16.

Ostamme myös LP- levyjä. Tuo levysi kauppaan keskiviikkona tai lauantaina --niin saat niistä heti osto-tarjouksen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
270 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.4.2019 18:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.