Kuvaus

Bonniers 2010 Kovakansi

Uusi

1.painos

11 nyanser av tystnad : om maktspel och konflikter på arbetsplatsen 

En överlevnadsguide till arbetsplatsen

Har du någon gång gått ur en situation med känslan av att du har handlat mot din vilja? Kanske har du tagit på dig att hjälpa en kollega med något som du varken har ork eller tid med? Eller kanske har du suttit på ett möte där du, trots din kompetens, känt att du har hamnat i underläge?

Härskartekniker handlar om att på olika sätt tvinga till sig bekräftelse från omgivningen och om att ta plats på andra människors bekostnad. För den som blir utsatt är det ofta svårt att avgšra vad man är med om och det är lätt att bli medspelare åt härskaren.

I Elva nyanser av tystnad får du möta olika slags härskare och deras tekniker. Lättfattliga psykologiska modeller, som hjälper dig att förstå varför det blir som det blir, varvas med tips på hur du på bästa sätt avslöjar och bemöter härskartekniker.

Utifrån elva berättelser synliggör författarna olika slags maktstrategier och ger exempel på hur dessa kan bemötas. Boken bygger på författarnas erfarenheter som utvecklingskonsulter och innehåller konstruktiva tips på hur du tar dig ur den tysta offerrollen.

Författarna är fil dr. i psykologi och utvecklingskonsulter vid Transferens AB. De har tidigare kommit ut med den uppmärksammade boken Att göra kön.

Hakusanoja: Työpaikka ongelmat valtapeli konfliktit kiusaaminen yritys

255 sivua

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Sulkeutuu 76 vrk 13 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 76 vrk 13 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.