Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kiinalainen yli 400- vuotias ,suuri, aito, sinivalkea Kraak- posliinivati, Ming - Dynastian ajalta V. 1573 - 1619 , Keisari Wan Li - kaudelta.

Harvinainen, tämä on suurin mahdollinen koko, jona tätä KRAAK- vatia tehtiin, halkaisija 51 cm, hajonnut osiin joskus kauan sitten ja liimattu uudelleen kasaan. Vati kestää varovaista liikuttelua, kunhan sitä ei kolauttele mihinkään.

Tukirakenne teräslangasta ja teräsliuskoista takana lisävahvistuksena vadin ympäri. Älä poista tukirakennetta, sillä sen on joku hyvin tehnyt jo kauan sitten ja panta tukee liimattua vatia pysymään vielä paremmin kasassa.

Sinivalkeaa KRAAK- posliinia, perinteinen linnut kivellä ja maisema-aihe. Reuna jaettu 8: aan sektoriin, jossa kasviaiheita. Takana halkeaman päälle sitä peittääkseen on maalattu muinoin sinivalkea köynnösaihe ks. kuva 5.

Näitä näkee huutokaupoissa ja kansainvälisissä antiikkikaupoissa myynnissä myös korjattuina, sillä nämä vadit ovat todella kalliita ja niitä on myyty pikkuvikaisinakin ja hiushalkeamilla ja reunäsäröilläkin olevina 4000 - 6000 eur hintaan kansainvälisissä liikkeissä ja huutokaupoissa. Ehjistä huippukappaleista on maksettu 16000 US- dollariakin.

Näitä isoja myyntihintoja voidaan sitten todentaa netistä, näette, että nuo myyntihinnat eivät ole omia keksintöjäni. Suuntaa ne antavat kuitenkin.

Kun vadin koko muuttuu siitä tavanomaisesta pienemmästä n. 34-38 cm halkaisijasta tähän isoimpaan 51 cm kokoon, myös hinnoissa tapahtuu hyppäys aivan eri tasolle.

Tämä minun vatini kuitenkin, josta nyt on kysymys on joskus useaan osaan hajonnut ja uudelleen kasaan liimattu tukivanteella varustettuna ja siksi huutokaupan lähtöhintani on tämä. Kunto tietenkin laskee vadin arvoa. Kunnon määrittelin kasaan liimattuna heikoksi, mutta se olisi aivan yhtä hyvin voinut olla tyydyttävä, sillä vati kuitenkin tukirakenteen vuoksi on liikuteltava. Näitä arvokkaita vateja menneisyydestä näkee maailmalla myynnissä myös korjattuina, ei haluta heittää koko esinettä hukkaan sen visuaalisen kauneuden takia. Esine kannattaa säilyttää jos se vaan onnistuu, vaikka sitten korjaamalla.

* Ostaja noutaa vadin itse, ei toimitusta kts. ehdot.

* Mukaan huudon voittanut saa bonuksena kuvassa 2 näkyvän 100- vuotta vanhan Kiinalaisen värikkään posliinikulhon ohutta munankuori-posliinia sekä kaksi värikuvalehteä, toinen vihko käsittelee Kiinalaista vientiposliinia ja toinen lehti, jossa erikoispainoksena ja teemana on Kiinalainen antiikki. Kulhon reunassa on olemattoman pieni naarmu, joka tuntuu kynnen reunaan kun kulhon reunaa pyöräyttää sormella.

- ennenkuin surffailet sivulla eteenpäin käy vilkaisemassa myös muut antiikkiesineeni, kiitos!

** Ja lukekaa hyvät kanssakulkijat AINA ENSIN kauppakumppanin palautteet ennenkuin menette ostamaan mitään. Ne kertovat suoraan heti millaisen kaverin kanssa olette asioimassa. Sieltä näkee osataanko sitä yhteydenpitoa pitää , miten on käyttäydytty ja onko ne maksut hoidettu ajallaan ym. Kiitos!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 400 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2019 8:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.