Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (12kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! WANHA ERIKOINEN JA UPEA  ca. 30-50-Luvun SIEMENS BAKELIITTINEN VEIVIPUHELIN, PÖYTÄMALLIA!!! Upea rekvisiitta vaikka johtajan pöydälle. Harvinaista, että tuo seinäjohtokin on vielä tallella, tämä on kuin suoraan seinästä revitty. Kunto kuvien mukainen, seinäjohdon kangaspäällinen enempi rispaantunut, sen saa kyllä halutessa vaikka pois, mutta harvinaista tosiaan, että se on vielä tallessa, sillä nuo yleensä vuosikymmenten saatossa hävinneet. Tästä komia entisaikojen veivipuhelin!!! Siemensin leimat ja pohjassa mallinumero fg.sk tif 228a Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

Lähetyskulut Matkahuolto M-Huutopaketti(seurantakoodi) 6,95eur tai Postin L-Huutopaketti(seurantakoodi) 7,95eur, myös muut lähetysvaihtoehdot hoituvat toiveiden mukaan. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
23 €
Sulkeutuu 3 vrk 9 h 12 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 23 € Sulkeutuu 3 vrk 9 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.